Connect with us

COMUNITATE

Pompierii militari au ajuns la copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu

Postat acum

on

Pompierii militari au primit invitația de a-i vizita pe copiii din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu. Sunt copii speciali, cu nevoie speciale. O parte dintre copiii acestui centru au reprezentat România anul acesta la Jocurile Mondiale Special Olympics organizate în Germania, la Berlin, iar din cele aproximativ 190 de țări participante, acești copii minunați au reușit să câștige două medalii de aur și una de argint!

„Am purtat discuții despre cum să ne comportăm într-o situație de urgență, s-au bucurat de prezența autospecialei de intervenție și au îmbrăcat costumul de pompier adevărat. Vă mulțumim, dragi copii pentru primirea călduroasă, pentru lecția de perseverență și empatie pe care ne-ați predat-o și îi felicităm pe angajații acestor centre pentru dăruirea de care dau dovadă!”, potrivit ISU Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Masă tradițională de 1 Decembrie, la Țicleni

Postat acum

on

O masă tradițională va fi oferită de Ziua Națională a României la Țicleni. Locuitorii orașului sunt invitați la evenimentele care vor fi organizate la Centrul de festivități al Primăriei din Țicleni(cantina), de la ora 11,00.

Înainte de masa tradițională va fi oficiată o slujbă religioasă și va avea loc un program evocator. Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Țicleni și Casa de Cultură din localitate.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Continuă greva generală la AJOFM Gorj

Postat acum

on

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj continuă și miercuri protestele. Este a patra zi de grevă generală a funcționarilor AJOFM Gorj. Greviștii cer majorări salariale și condiții mai bune de muncă, precum și angajări de personal. Activitatea cu publicul este suspendată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

FOTO: Bancă montată în memoria tânărul care a murit în râul Jiu

Postat acum

on

O bancă smart a fost montată pe faleza râului Jiu, în memoria tânărului de 16 ani, din Târgu Jiu, care a murit înecat în râu, în zona Parcului Central. Banca a fost instalată la solicitarea colegilor și a prietenilor adolescentului, lângă Podul Ferdinand.

„La cererea tinerilor am montat o bancă smart în Parcul Central, chiar lângă Podul Ferdinand. Banca este dotată cu panou fotovoltaic și porturi de tip USB.

Solicitarea a fost făcută pentru cei care se simt apropiați de tânărul care și-a pierdut viata în apele Jiului și doresc să rămână câteva momente în zonă.”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!