Connect with us

EVENIMENTE

Polițiștii din Rovinari apără un bătăuș. Victime bruscate de față cu oamenii legii

Postat acum

on

Două persoane au fost agresate, azi, de un bărbat din Rovinari, pe care polițiștii din localitate l-au menajat. Agresorul a lovit un muncitor și a îmbrâncit un altul, care a încercat să aplaneze scandalul. Una dintre victime a avut nevoie de intervenție de specialitate, după ce maxilarul i-a fost deplasat. Bărbatului i-a fost montat un dispozitiv, pentru menținerea structurii osoase, în poziție normală. Totul s-a petrecut în jurul orelor prânzului, când cei doi bărbați agresați lucrau la un gard. Chemați la fața locului, oamenii legii din localitate s-au fâstâcit, încercând să facă pe mediatorii, în loc să se axeze pe cercetarea aspectelor reclamate și nici nu au intervenit, deși bătăușul a bruscat victimele, în fața lor. Agresorul le-a râs în nas, spunând că nu are ce să-i facă nici măcar poliția. Echipa venită în urma unei solicitări la 112 a încercat să convingă victima să-și retragă plângerea penală formulată împotriva bătăușului. Oamenii sunt hotărâți să-și caute dreptatea, simțindu-se în pericol, în condițiile în care agresorul se adresa polițiștilor într-un ton familiar. Bărbatul agresat de individul menajat de polițiștii din Rovinari spune că își va lua certificat medico-legal și se va adresa instanței.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    23 aprilie 2021 at 07:56

    A fost scăpat cu greu pentru droguri de șeful lui… un nenorocit cu ifose si cu burta goala…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

63 deținuți și doi polițiști, confirmați cu Covid

Postat acum

on

De către

63 de deţinuţi au fost confirmați cu Covid, în urma unei testări în masă, efectuată la la Penitenciarul Bistriţa. Reprezentanţii penitenciarului au declarat presei că primele două cazuri au apărut în data de 13 octombrie, după care, în zilele de 14 şi 15 octombrie, persoanele private de libertate au fost testate în masă, 63 de deţinuţi fiind confirmaţi cu COVID-19. În urma testărilor, au fost depistaţi pozitiv și  doi poliţişti de penitenciare.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Bistriţa, starea de sănătate a deţinuţilor este bună, aceştia urmând a fi transferaţi.

„Deţinuţii confirmaţi pozitiv au fost repartizaţi în camere separate, fiind supravegheaţi în permanenţă de către personalul medical al unităţii. Starea de sănătate a deţinuţilor confirmaţi pozitiv este bună, majoritatea fiind asimptomatici. Menţionăm că procentul de vaccinare al deţinuţilor este de 88%”, au comunicat reprezentanții Penitenciarului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Roșiuța, mașină ieșită în decor

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ajuns, astăzi, la câteva zeci de metri de carosabil, grav avariat. Accidentul cu motive necunoscute a avut loc la Roșiuța, iar un utilaj a făcut eforturi să mute mașina ajunsă pe deal, la distanță de carosabil. Traficul în zonă a fost paralizat, motiv pentru care circulația a fost oprită.

 

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bărbat atacat de urs. Era la vânătoare

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost atacat de un urs, în timpul unei partide de vânătoare, în județul Neamț. Bărbatul rănit a fost transportat de spital, cu numeroase plăgi. „Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din Gârcina, care participa la o vânătoare colectivă, autorizată, pe raza fondului cinegetic Cuejdi Almaş, gestionat de AJVPS Neamţ, ar fi fost atacat de un urs”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.
Poliţiştia a demarat cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul și dacă partida de vânătoare, la care participa bărbatul rănit, se desfășura legal.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR