Connect with us

EVENIMENTE

Polițiștii din Rovinari apără un bătăuș. Victime bruscate de față cu oamenii legii

Postat acum

on

Două persoane au fost agresate, azi, de un bărbat din Rovinari, pe care polițiștii din localitate l-au menajat. Agresorul a lovit un muncitor și a îmbrâncit un altul, care a încercat să aplaneze scandalul. Una dintre victime a avut nevoie de intervenție de specialitate, după ce maxilarul i-a fost deplasat. Bărbatului i-a fost montat un dispozitiv, pentru menținerea structurii osoase, în poziție normală. Totul s-a petrecut în jurul orelor prânzului, când cei doi bărbați agresați lucrau la un gard. Chemați la fața locului, oamenii legii din localitate s-au fâstâcit, încercând să facă pe mediatorii, în loc să se axeze pe cercetarea aspectelor reclamate și nici nu au intervenit, deși bătăușul a bruscat victimele, în fața lor. Agresorul le-a râs în nas, spunând că nu are ce să-i facă nici măcar poliția. Echipa venită în urma unei solicitări la 112 a încercat să convingă victima să-și retragă plângerea penală formulată împotriva bătăușului. Oamenii sunt hotărâți să-și caute dreptatea, simțindu-se în pericol, în condițiile în care agresorul se adresa polițiștilor într-un ton familiar. Bărbatul agresat de individul menajat de polițiștii din Rovinari spune că își va lua certificat medico-legal și se va adresa instanței.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    23 aprilie 2021 at 07:56

    A fost scăpat cu greu pentru droguri de șeful lui… un nenorocit cu ifose si cu burta goala…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Caz de pestă, confirmat la Drăguțești

Postat acum

on

De către

Un fond de vânătoare monitorizat, la Drăguțești, după ce un mistreț a fost confirmat cu pestă. Animalul a fost găsit agonizând, săptămâna trecută, iar un localnic a alertat autoritățile. Reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare au ridicat porcul mistreț și au efectuat analize de laborator, care au stabilit că animalul era infestat. Întreaga comună este acum în alertă, după ce mai mulți porci, de data aceasta din gospodăriile localnicilor, au ridicat suspiciuni și se efectuează analize.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Se închide circulația rutieră pe Transalpina, în zona Rânca

Postat acum

on

În week-end se închide circulația rutieră pe cea mai înaltă șosea din țară, Transalpina. Motivul este legat de organizarea Campionatului Național de Viteză în Coastă.

„Având în vedere competiția de automobilism sportiv „Etapa a II-a a Trofelului Național Masters de Viteză în Coastă-Transalpina Masters Challenge-TNMVC Rânca 2023” vă informăm că în zilele de 10 și 11 Iunie a.c., pe DN 67C Rânca, între km 17+000-22+000 traficul rutier pe acest tronson de drum va fi închis între orele  09:00-13:00 și 14:00-18:00.”, conform IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr arestat, după ce și-a bătut concubina. Femeia a ajuns la spital

Postat acum

on

De către

Un tânăr din Rovinari a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce și-a bătut concubina. Femeia de 41 de ani a fost cea care a sesizat poliția. ”Din cercetări, polițiștii au stabilit că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 28 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri concubinei sale. În urma agresiunii, femeia a fost internată la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Ieri, bănuitul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR