Connect with us

EVENIMENTE

Polițiștii au plecat să „pescuiască” cerșetorii din oraș

Postat acum

on

Polițiștii locali din Târgu Jiu au început să „culeagă” cerșetorii de pe străzile orașului. Deși îi prind frecvent, îi legitimează și îi amendează, oamenii străzii sau persoanele care se folosesc de copii, pentru a face rost de bani nu renunță la deprinderi. Amenzile rămân pe hârtie, deoarece nu sunt plătite, iar cei sancționați nu pot fi obligați să le achite. Într-o singură lună, polițiștii au aplicat aproape 200 de amenzi. Vei sancționați pentru cerșetorie sunt, de fiecare dată, aceleași persoane, pe care polițiștii îi știu deja, dar pe care nu-i pot opri din practicarea obiceiurilor. „În perioada mai-iulie 2021, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au aplicat 188 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 33.800 lei. De asemenea, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, polițiștii locali desfășoară periodic acțiuni pedestre, în vederea prevenirii și combaterii fenomenului de cerșetorie și a abuzului asupra copiilor”, arată reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

În arest, după ce a vrut să jefuiască un tânăr, pe stradă

Postat acum

on

De către

Un tânăr a fost reținut, după ce a încercat să jefuiască, pe stradă, un alt tânăr din Târgu Jiu. Polițiștii au găsit asupra celui acuzat, o armă albă. „Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Victoriei, din aceeași localitate, a fost amenințat cu un cuțit de o persoană necunoscută, cu scopul de a-l deposeda de banii și bunurile aflate asupra sa. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe tânărul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, găsind asupra sa un cuțit cu lama de aproximativ 18 cm, pe care l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. Față de tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj”, arat[ un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Video: Liber la super distracție, pe 15 iulie! Deep in the Park, cu DJ Adrian Eftimie, la Drăguțești

Postat acum

on

De către

Este imposibil să ratezi cel mai important eveniment al verii din județul Gorj! Adrian Eftimie, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din România, prezent și la UNTOLD, vă va oferi un show de senzație vineri, 15 iulie, la Aventura Parc Drăguțești. Intrarea la acest eveniment unic este de 30 de lei!

După două veri pline de restricții, în sfârșit ne putem întâlni în număr cât mai mare într-o locație inedită, în aer liber. Asta, la Aventura Parc Drăguțești, spațiul de agrement punând la dispoziția tuturor celor dornici de o mega petrecere un spațiu generos de 7 hectare, completat cu peste 500 de locuri de parcare.

„Deep in the Park” este este noul trend în distracție, iar atmosfera fantastică va fi întreținută de artiști de talie națională. De altfel, alături de Adrian Eftimie vor evolua, pentru dumneavoastră, DJ Emil Safta& MC Tom Crîngureanu de la Kiss Fm și DJ Dumyx.

Numărul de persoane care și-au anunțat prezența la acest mega eveniment a depășit 400, la scurt timp după ce „Deep in the Park” a devenit viral pe rețelele de socializare.

 

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Înțepătură mortală! Bărbat de 44 de ani, mort după contactul cu un bondar

Postat acum

on

De către

La data de 2 iulie a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că o persoană a fost înțepată de o insectă și ar fi decedat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 44 de ani, din comuna Crasna, în timp ce se afla în curtea locuinței unei persoane din aceeași localitate a fost înțepat de o insectă (bondar) și a decedat la scurt timp.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, însă din păcate a fost constatat decesul bărbatului.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR