Connect with us

ACTUALITATE

Polițiștii au deschis dosar penal, după moartea turistului din Rânca

Postat acum

on

A fost deschis dosar penal, după decesul turistului din Rânca. Bărbatul în vârstă de 58 de ani a picat din picioare, în centrul stațiunii, în această după-amiază și nu a mai putut fi salvat, deși i s-au făcut manevre de resuscitare. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că unui bărbat i s-ar fi făcut rău și ar fi leșinat, în timp ce se afla la baza pârtiei M1 din Zona Turistica Montana Rânca.
Din cercetări s-a stabilit că bărbatului, de 58 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, în timp ce se afla la baza pârtiei M1 din Rânca, i s-ar fi făcut rău și ar fi leșinat, căzând din picioare. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă personalul medical a consatat decesul persoanei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta”, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Tânăr din Scoarța, înecat în Dunăre

Postat acum

on

De către

La finalul acestei luni ar fi împlinit 33 de ani dar și-a pierdut viața în timp ce se afla în vacanță, la Dunăre. Este vorba despre Cristinel Vîrjan din Bobu, comuna Scoarța, ce a fost înghițit de apa într-o zonă în care erau mai multe persoane și propria sa soție care nu a mai putut face nimic pentru acesta. Bărbatul a fost scos din Dunăre în timp ce inima încă îi bătea dar a murit pe patul de spital, în Craiova, scurt timp mai târziu.

Cristinel Vârjan era căsătorit civil de mai puțin de doi ani de zile. Cei doi soți nu aveau copii.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Firmă din Drăguțești amendată de Gardă de Mediu

Postat acum

on

De către

O altă firma care desfășoară activitate autorizata de dezmembrări auto a încălcat legislația specifică în domeniu. Este vorba de o societate care desfășoară activitate pe raza localității Drăguțești. Pentru încălcarea legislației de mediu, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17500 lei.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: Iresponsabilitate și vandalism, pompe stradale distruse

Postat acum

on

De către

„Iresponsabilitate și vandalism. Sunt cuvintele ce caracterizează comportamentul unor semeni, care, în ultimele zile, și-au bătut joc de munca unor oameni, de banii publici și de locuitorii din Târgu Jiu. Aceste pompe stradale, pe care le vedeți in imagini, doar ce fuseseră înlocuite sau recondiționate. Pentru ca cetățenii să aibă acces la surse de apă, în această perioadă caniculară, dar și pentru a stopa risipa de apă, am înlocuit vechile pompe, cu unele care rămân pornite atâta timp cât este ținută apăsată clapeta. Din păcate, munca și investiția au fost distruse”, transmite viceprimarul municipiului, Bogdan Bejinaru.

Fenomenul s-a repetat aproape în fiecare noapte, în ultima săptămână, iar aceste fapte nu pot rămâne nepedepsite, completează alesul local.

„Fac apel la Poliția Locală și la cea națională, să verifice modul în care au fost distruse pompele din municipiu și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați. Trebuie să conștientizăm că, fără responsabilitate, nu putem avea un oraș decent”, a completat vicele.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR