Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Poliția Rutieră, abuzuri pe bandă rulantă. Agentul Arțăriș e pe maxim, 2900 de lei

Postat acum

on

Agentul de poliție Bogdan Arțăriș, de la Poliția Rutieră Târgu Jiu, a aplicat a doua amendă aceluiași cetățean, în mai puțin de un an. Cetățeanul a demonstrat însa în instanță că una dintre sancțiuni a fost abuzivă și a anulat-o. La ceva timp după a primit-o pe a doua pe o comunicare absurdă și fără elemente precise.

Mai exact, posesorului autoturismului i se cerea să anunțe la poliție de cine a fost condus autoturismul său într-o zi, pe raza județului Gorj, fara o locație precisă, adică nu se subliniază localitatea, strada… Cetățeanul se adresa poliției cu mențiunea că autoturismul este utilizat și de angajații firmei sale, motiv pentru care nu poate preciza concret cine a fost la volan in ziua respectiva, la ora 19 : 31, pe raza județului Gorj. La ceva vreme după adresa depusă, acesta se trezește la domiciliu cu o amendă uriașă de 2900 de lei, pentru că nu a comunicat numele șoferului.

De data aceasta, polițistul Arțăris precizează că ,,incidentul” s-ar fi petrecut în Târgu Jiu pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Cetățeanul a plătit amenda dar intenționează să se adreseze instanței de judecată pentru anularea ei. Persoana sancționată susține că agentul de poliție i-a dat o amendă maximă pentru că polițistul are o problemă personală cu conducătorul auto.

Minimul amenzii era 1300 de lei.

Publicitate
Comentarii

2 Comments

  1. georgian

    11 februarie 2021 at 18:14

    un jegos politistu asta, se crede buricul pamantului, toti nespalati au ajuns sa faca ce vor ! Vai de noi, halal politie rutiera in gorj, pacat ca sunt multi politisti buni dar sunt facuti de ras de astfel de exemplare !

  2. Oana Popovici

    11 februarie 2021 at 18:57

    Se trezi cacaciosu asta sa dea 30 mil amenda. O plateste masa? Asta merita detasat pe la cateva sute de km ! o rusine a politiei rutiere din Gorj ! De asta nici lumea nu mai are incredere in politie ! Masuri 0 pentru pedepsirea abuzurilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Simona Mărgaian, prima reacție după trimiterea în judecată: Fostul soț o teroriza, italianul i-a făcut doar cadouri

Postat acum

on

De către

Simona Mărgăian, gorjeanca trimisă în judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecinte deosebit de grave și spălare de bani în formă continuată, pentru escrocarea italianului Francesco Thiela cu 780.000 de euro, are o prima reacție publică. Inculpata susține că este victima acestui dosar care i-ar fi fost ,,fabricat” de fostul soț, iar despre acesta spune că ar fi terorizat-o timp de opt ani.

Fostul partener de viață anunță însă la rândul său că o va da în judecată pe Simona Mărgaian pentru calomnie.

În ce privește relația cu italianul de 73 de ani, Simona Mărgaian a anunțat că de la acesta ea ar fi primit doar cadouri, declarațiile acesteia fiind contrare celor spuse de Francesco Thiella care a recunoscut o relație de cuplu cu blonda din Scoarță, care urma să se finalizeze cu o căsătorie și cu copii.

„Sunt trimisa in judecata pentru ca un barbat mult mai in vârstă ca mine mi-a oferit cadouri si omagii ale prieteniei si aprecierii sale. Si apoi, contactat si mintit de fostul meu soț si om care m-a terorizat si chinuit fizic si moral, a decis sa ma reclame. Ăsta e adevărul. În ce țară, faptul ca o femeie a primit, fara sa oblige pe cineva, cadouri, e considerat a fi infracțiune gravă?”, a scris inculpata. Fostul soț al acesteia are calitate de martor în dosarul penal aflat pe rolul Tribunalului Gorj din 28 aprilie 2021.

Simona Mărgaian are sechestru pe avere, pe conturi, pe mașinile trecute pe numele soțului și pe bunurile trecute pe numele părinților săi. Procurorii au incercat astfel sa îi conserve averea acesteia dacă la finalul judecății aceasta va fi obligată să îi restituie banii italianului. În cazul în care judecătorii vor decide astfel, bunurile în cauză vor fi scoase la licitație și vândute pentru recuperarea banilor.

Francesco Thiella a susţinut în plângerea depusă în 2017 că a fost escrocat sentimental şi că a vândut o locuinţă cu şapte camere în zona centrală a oraşului Milano, iar toţi banii i-a dat femeii din Gorj. De asemenea, acesta a spus că i-a oferit multe alte cadouri şi diverse sume de bani, care i-au fost solicitaţi sub diferite motive. De exemplu, gorjeanca i-a cerut sume de bani pe motiv că părinţii săi erau bolnavi şi aveau nevoie de tratament. În rechizitoriu, se arată că italianul se împrumuta peste tot pentru a-i da bani româncei şi chiar îi mărturisea într-un mesaj că nu mai avea nici ce să mănânce, totul culminând cu vânzarea locuinţei din Milano.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Frate de director! Nevăzător cu însoțitor din Bustuchin, surprins în trafic și la bar

Postat acum

on

De către

Fratele directorului Liceului Tehnologic din Bustuchin beneficiază de indemnizație de handicap, având și însoțitor, pe motiv că are probleme grave de vedere, avertizează localnici din comună. Oamenii spun că Pană Constantin este nevăzător în acte dar și conducătorul unui triciclu cu care circulă frecvent pe drumurile publice.

Pană nu doar că este văzut zilnic pe drumurile publice dar destinația sa este un bar din localitate.

De altfel, localnicii în cauză l-au filmat pe cetățean, foarte uimiți că acesta are certificat de handicap unde figurează că are grave probleme de vedere, acesta fiind nevăzător cu însoțitor, dar, cu toate acestea, circulă pe drumurile publice cu un triciclu pe care și l-a semnalizat conform actului medical în cauză.

Sunt cetățeni care spun că autoritățile ignoră situația deoarece omul are susținere atât de la vârful primăriei cât și a liceului din localitate, chiar dacă respectivul, conform certificatului, ar fi un pericol pe drumurile publice.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Vlăduleanu trage spuza pe turta afaceristului Mladin! Opt miliarde de lei, pe încredințare directă

Postat acum

on

De către

Firma lui Alexandru Mladin din Cocoreni, localitate aparținând de Bîlteni, este abonată la lucrările cu bani publici ce-i sunt oferite firmei sale LEXDINCON SRL, de către primarul liberal Vasile Vlăduleanu.

În 2019, firma a bifat un contract de peste 100.000 de euro pentru renovarea și modernizarea căminului cultural din Moi. 485.000 de lei au intrat în conturile afaceristului local Mladin, investiția fiindu-i atribuită pe încredințare directă.

Clădirea reabilitată de firma lui Mladin a fost transformată în ianuarie în centru de vaccinare.

Încă 81.000 de euro ajung la firma apropiatului edilului PNL, Alexandru Mladin, un an mai târziu. De data asta, banii se duc pentru reabilitarea liceului din localitate, folosindu-se aceiași rețetă.

Firma lui Mladin întregistrează în perioada 2014-2017 o cifra mica de afaceri, dar în perioada 2009-2012 pe timpul mandatului fostului primar, cifra este mult mai mare. Într-un cuvânt, când Vlăduleanu este la Putere, fiind primar, și firma din Cocoreni o duce mult mai bine.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR