Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Poliția Rutieră, abuzuri pe bandă rulantă. Agentul Arțăriș e pe maxim, 2900 de lei

Postat acum

pe

Agentul de poliție Bogdan Arțăriș, de la Poliția Rutieră Târgu Jiu, a aplicat a doua amendă aceluiași cetățean, în mai puțin de un an. Cetățeanul a demonstrat însa în instanță că una dintre sancțiuni a fost abuzivă și a anulat-o. La ceva timp după a primit-o pe a doua pe o comunicare absurdă și fără elemente precise.

Mai exact, posesorului autoturismului i se cerea să anunțe la poliție de cine a fost condus autoturismul său într-o zi, pe raza județului Gorj, fara o locație precisă, adică nu se subliniază localitatea, strada… Cetățeanul se adresa poliției cu mențiunea că autoturismul este utilizat și de angajații firmei sale, motiv pentru care nu poate preciza concret cine a fost la volan in ziua respectiva, la ora 19 : 31, pe raza județului Gorj. La ceva vreme după adresa depusă, acesta se trezește la domiciliu cu o amendă uriașă de 2900 de lei, pentru că nu a comunicat numele șoferului.

De data aceasta, polițistul Arțăris precizează că ,,incidentul” s-ar fi petrecut în Târgu Jiu pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Cetățeanul a plătit amenda dar intenționează să se adreseze instanței de judecată pentru anularea ei. Persoana sancționată susține că agentul de poliție i-a dat o amendă maximă pentru că polițistul are o problemă personală cu conducătorul auto.

Minimul amenzii era 1300 de lei.

Advertisement
Comentarii

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Majoratul organizat în cortul lui Romanescu, cercetat de polițiști

Postat acum

pe

Majoratul tinerei din Berlești, organizat la finalul săptămânii trecute, într-un cort al fostului consilier PNL, Titu Romanescu, este cercetat de poliție. Fotografii de la petrecerea de majorat au apărut și pe rețelele de socializare.

IPJ Gorj s-a autosesizat din mass-media și cercetează împrejurările în care s-a organizat petrecerea cu lăutari, la care ar fi participat în jur de 50 de persoane, asta deoarece, în această perioadă, sunt interzise astfel de manifestări.

Sunt permise doar întâlnirile in familie cu maxim 20 de participanți, nicidecum petrecerile extinse în spații private.

O persoană din localitate a sesizat mai multe organisme de presă, nemulțumită că în Berlești nu se iau în considerare normele de protecție Covid 19, făcând o legătură între primarul liberal al localității și deținătorul cortului în cauză, fost ales PNL.

Continuă să citești

DEZVĂLUIRI LOCALE

Achitat de Tribunalul Gorj, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor de Curtea de Apel Craiova

Postat acum

pe

Bărbatul de 61 de ani, din oraşul Ţicleni, care a stat 7 luni în închisoare pentru omor dar, a fost achitat la finalul anului trecut de Tribunalul Gorj, a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova la 10 ani de închisoare. Inculpatul a primit sentința pe 19 februarie, judecătorii din Craiova desființând sentința instanței din Gorj.

Ioan Vrînceanu a fost acuzat de omor, după ce şi-a găsit iubita moartă în pat. „E aceeaşi situaţie cu Ţundrea”, a declarat, la acel moment, un consilier local din Ţicleni.

Bărbatul de 61 de ani, pensionar din oraşul Ţicleni, a stat şapte luni după gratii, după ce în luna decembrie a anului 2018, şi-a găsit concubina moartă în pat. Acesta a devenit principalul suspect, întrucât femeia de 60 de ani, care consumase băuturi alcoolice, avea lovituri la cap. În urma cercetărilor, în luna mai 2019, procurorii au decis ca bărbatul de 61 de ani să fie trimis în judecată pentru omor. Tribunalul Gorj, a dispus, însă, în ianuarie anul trecut, achitarea bărbatului. Decizia instanţei nu a fost definitivă.

„Achită pe inculpatul Vrînceanu Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.Constată că inculpatul a fost reţinut şi arestat preventiv în cauză de la data de 22.12.2018 până la 04.07.2019. (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, au decis judecătorii Tribunalului Gorj. În timpul procesului, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au decis ca pensionarul să fie pus sub control judiciar. Tot magistrații aceleiași instanțe au decis: Desfiinţează sentinţa penală atacată şi rejudecând: „În baza art.188 alin.1 C.p condamnă inculpatul Vrînceanu Ioan la pedeapsa de 10 ani închisoare în condiţiile art.60 C.p. În baza art.67 alin.1 C.p interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit a şi b Cp respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 3 ani”.

Continuă să citești

DEZVĂLUIRI LOCALE

Minune: Un pod dintr-o comună din Gorj poate fi traversat doar vara!

Postat acum

pe

Un pod construit de autoritățile locale din Bumbesti-Pițic poate fi traversat de localnici doar vara, susține un ales local din comună. Acesta demonstrează că drumul spre pod este impracticabil.

„Felicitări dlui Nioață si angajatului de la primărie responsabil cu RESPINGEREA fondurilor europene pentru ca ne-au facut celebrii datorita faptului ca in comuna noastră exista o capodopera: PODUL DE VARA! Pana si Transfagaraseanul este inchis doar o anumită perioadă de timp într un an.Ceea ce șochează este ca poti sa traversezi acest pod doar cu ajutorul lui Dumnezeu, adică doar in zilele de vara cand nu plouă! Pe ce ati cheltuit banii daca drumul nu a fost amenajat?Proiectantul cum a gandit dimensiunea podului daca nu toate utilajele agricole il pot utiliza”, se întreabă un consilier USR din Bumbesti-Pițic.

Constructorul a crezut că face un pod de cale ferată pe care sa treaca vreo locomotiva, mai spune alesul.

„Inginerul responsabil de fondurile UE era ocupat intr un birou cu întocmirea unei oferte pentru Stăpân pe care sa o „ridice” pe SEAP si apoi sa fuga in alt birou ca sa o declare.castigatoare?Dirigintele de șantier încasează doar banii, fara sa verifice lucrarile conform legii”, completează Claudiu Golu.

 

Continuă să citești

Târgu Jiu
18°
Însorit
07:0018:16 EET
Se simt: 18°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 20%
Presiunea aerului: 1028.11mbar
Indexul UV: 0
JoiVineriSâmbătă
17/0°C
15/3°C
7/-2°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI