Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Poliția Rutieră, abuzuri pe bandă rulantă. Agentul Arțăriș e pe maxim, 2900 de lei

Postat acum

on

Agentul de poliție Bogdan Arțăriș, de la Poliția Rutieră Târgu Jiu, a aplicat a doua amendă aceluiași cetățean, în mai puțin de un an. Cetățeanul a demonstrat însa în instanță că una dintre sancțiuni a fost abuzivă și a anulat-o. La ceva timp după a primit-o pe a doua pe o comunicare absurdă și fără elemente precise.

Mai exact, posesorului autoturismului i se cerea să anunțe la poliție de cine a fost condus autoturismul său într-o zi, pe raza județului Gorj, fara o locație precisă, adică nu se subliniază localitatea, strada… Cetățeanul se adresa poliției cu mențiunea că autoturismul este utilizat și de angajații firmei sale, motiv pentru care nu poate preciza concret cine a fost la volan in ziua respectiva, la ora 19 : 31, pe raza județului Gorj. La ceva vreme după adresa depusă, acesta se trezește la domiciliu cu o amendă uriașă de 2900 de lei, pentru că nu a comunicat numele șoferului.

De data aceasta, polițistul Arțăris precizează că ,,incidentul” s-ar fi petrecut în Târgu Jiu pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Cetățeanul a plătit amenda dar intenționează să se adreseze instanței de judecată pentru anularea ei. Persoana sancționată susține că agentul de poliție i-a dat o amendă maximă pentru că polițistul are o problemă personală cu conducătorul auto.

Minimul amenzii era 1300 de lei.

Publicitate
Comentarii

2 Comments

  1. georgian

    11 februarie 2021 at 18:14

    un jegos politistu asta, se crede buricul pamantului, toti nespalati au ajuns sa faca ce vor ! Vai de noi, halal politie rutiera in gorj, pacat ca sunt multi politisti buni dar sunt facuti de ras de astfel de exemplare !

  2. Oana Popovici

    11 februarie 2021 at 18:57

    Se trezi cacaciosu asta sa dea 30 mil amenda. O plateste masa? Asta merita detasat pe la cateva sute de km ! o rusine a politiei rutiere din Gorj ! De asta nici lumea nu mai are incredere in politie ! Masuri 0 pentru pedepsirea abuzurilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Minerii pregătesc proteste la Casa de Pensii Gorj

Postat acum

on

Asociația Pensionarilor din Minerit și Energie „Mereu împreună” prin conducerea sa executivă va fi prezentă vineri la Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru a obține, pentru zilele următoare, aprobarea pentru mitinguri de protest la Casa Județeană de Pensii. Protestele sunt îndreptate împotriva tergiversării aplicării legii 197/2021 în cazul pensionabililor din CE Oltenia și a recalculării pensiilor pentru pensionarii eligibili pentru legea 197/2021.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Profesor în stare gravă la Spitalul din Cărbunești

Postat acum

on

Un profesor se află internat în stare gravă la Spitalul din Târgu-Cărbunești. Este vorba de profesorul de fizică Nicolae Bădulescu, din cadrul Liceului Teoretic „Tudor Arghezi”, din Târgu-Cărbunești. Cadrul didactic are nevoie de sânge.

„Colectivul Liceului Teoretic Tudor Arghezi, Târgu Cărbunești, îi este alături în aceste momente grele d-lui Prof. de Fizică, Bădulescu Nicolae, internat la secția ATI a spitalului orașului. Cei care doresc și pot să îi fie alături sunt așteptați să doneze sânge în oricare Centru de Transfuzii din țară cu specificația pt. Dl BĂDULESCU NICOLAE…Mulțumim…”, conform unui mesaj al cadrelor didactice din Cărbunești.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Carmangerie extinsă fără autorizație de construire, în Piața Centrală!

Postat acum

on

De către

Carmangeria societății Black Scorpion SRL, aflată la parterul clădirii Pieței Centrale din Tg-Jiu, a fost extinsă, în urma unor lucrări de modernizare, cu aproape un metru, în afara imobilului în care funcționează. Lucrările au fost executate în mod abuziv, fără autorizație de construire, așa că se așteaptă intervenția Poliției Locale Tg-Jiu.

Firma Black Scorpion SRL, care aparține afaceriștilor Nicoleta și Ionel Popescu, a obținut, pe 25 mai a.c., de la Primăria Municipiului Tg-Jiu un nou acord de funcționare pentru spațiul alimentar pe care-l deține în clădirea Pieței Centrale.

În același timp, societatea a decis să modernizeze carmangeria, numai că, așa cum a fost reconfigurat și extins spațiul, două laturi ale acestuia au fost construite la aproximativ un metru în afara imobilului Pieței Centrale.

Lucrările au fost executate fără aprobarea Primăriei Tg-Jiu și fără autorizație de construire. Potrivit unor informații, Poliția Locală Tg-Jiu ar fi solicitat lămuriri patronilor carmangeriei și, cel mai probabil, pe lângă amendă, va fi dispusă și demolarea părții construite ilegal.

Cum Inspectoratul în Construcții Gorj nu a intervenit nici în cazul altor ”monstruozități” arhitecturale construite cu încălcarea legii, nu a făcut-o nici de această dată. Cel mai probabil, inspectorii în construcții nu-și mai fac cumpărăturile la Piața Centrală, așa că nu aveau cum să se autosesizeze.

În urmă cu trei ani, după un control al Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj și al Poliţiei Economice patronii de la carmangeria Black Scorpion i-au acuzat, public, pe inspectorii DSV că au fost mituiți. ,,O să vedem cine are de pierdut! Când s-a luat șpagă a fost bine? Eu închid, că tot vroiam să închid, dar o să dăm cărţile pe faţă. Staţi așa, că dăm cărţile pe faţă, șpăgile, plasele.. Cum treceaţi? Mușchiul, ceafa..Scoatem camerele video”, spuneau afaceriștii. Curios este că niciun organ de cercetare penală nu s-a autosesizat, la vremea respective, deși patronii carmangeriei au dat detalii cum era plasată carnea și produsele din carne la un restaurant din zona Gării Tg-Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR