Connect with us

ACTUALITATE

Poliția la Primăria Drăguțești! UAT-ul are conturile blocate

Postat acum

on

Două echipaje de poliție au fost prezente astăzi la Primăria Drăguțești, unitatea administrativ teritorială care are conturile blocate după ce un salariat a apelat la executor.

Constantin Enăștescu a apelat la această procedură după ce încă din 2017 a câștigat un proces cu primăria, el fiind îndepărtat abuziv din funcție. El a mai blocat conturile Primăriei și cu 3 ani în urmă dar, între timp a fost reangajat în instituția publică pe un alt post decât cel ocupat anterior.

Poliția cercetează de ieri și distrugerea a 10 bannere ale candidatului Vasile Moșoiu. Acesta a amplasat 12 bannere pe raza comunei luni, iar noaptea a mai rămas doar cu două. Consilierul Țein Cristian fost ALDE, în prezent PSD, este indicat drept vinovat pentru vandalizarea bannerelor, acesta fiind văzut de localnici, împreună cu alți cetățeni, pregătind terenul pentru distrugerea bannerelor lui Moșoiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR