Connect with us

ACTUALITATE

Poliția cere schimbarea Codului Rutier. Pedepse mai mari

Postat acum

on

Poliția cere modificarea Codului Rutier, iar proiectul se află în dezbatere. Noul cod ar urma să prevadă pedepse mai aspre pentru șoferii care încalcă regulile din trafic. Vitezomanii ar putea rămâne fără permis pentru 120 de zile, dar și cei care nu acordă prioritate la treceriole de pieton riscă să piardă dreptul de a conduce, pe o perioadă limitate. De asemeni, proiectul aflat în dezbatere prevede amenzi de la 1305 lei, la 2.900 lei, pentru conducere agresivă, aici fiind incluși conducătorii auto care încearcă să determine alți șoferi să încalce reguli, care dau flash-uri excesive.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR