Connect with us

ULTIMA ORĂ

Poliția cercetează un furt de apă la Stadionul Municipal, în dauna Aparegio

Postat acum

on

Potrivit acestuia, poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi de către un bărbat de 58 de ani, din municipiu, reprezentantul unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate furnizarea de apă, cu privire la faptul că în cursul zilei de joi, în urma unui control la branşamentul cu apă ce alimentează Stadionul Municipal Târgu Jiu, a fost constatată o branşare ilegală la conducta de alimentare cu apă ce aparţine societăţii comerciale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă.
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. stefan

    19 iunie 2020 at 10:55

    Primaria nu avea cunostinta despre aceasta ilegalitate?Prea-transparentizatul de Romanescu nu are aici nicio implicare?Ma tem ca da!Justitia sa-si spuna cuvantul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Ce au în plus polițiștii din Sibiu față de cei ai IPJ Gorj

Postat acum

on

De către

Polițiștii din Sibiu se mândresc cu o colegă super sexy.

Nu doar in uniformă dar mai ales în viața de zi cu zi, tânăra polițistă poate concura cu orice manechin.

Polițista IPJ Sibiu are un corp demențial și asta deoarece își petrece destule ore la sală.

Și IPJ Gorj se mândrește cu polițiste frumoase dar imaginea sexy este însă destul de ascunsă sub uniformă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

S-a pornit afumătoarea de la Motru

Postat acum

on

De către

După opt zile în care Uzina de Agent Termic și de Alimentare cu Apă din Motru nu a furnizat apă caldă consumatorilor, urmare a unei defecțiuni, astăzi s-au făcut încercări de repornire a uzinei. Dinspre UATAA nu s-a văzut decât fum și mai puțin apa așteptată însă de către motrenii care au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR