Connect with us

ACTUALITATE

Poliția caută un bărbat de 58 de ani

Postat acum

on

La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 62 de ani, din orașul Novaci, despre faptul că fratele său, Tohăneanu Mircea, de 58 de ani, cu aceeași reședință, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în jurul orei 14:00 și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate aproximativă 90 Kg, păr brunet scurt, ochi căprui, față rotundă, ten deschis la culoare, cu mustață de culoare neagră.

La data plecării bărbatul era îmbrăcat cu un maiou de culoare albă, o pereche de pantaloni scurți de culoare închisă, în picioare purta pantofi sport, din pânză albastră și în spate avea un rucsac negru.

La fața locului au fost direcționați mai mulți polițiști din zonă, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și o grupă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru efectuarea de căutări.
Persoana dispărută a fost pusă în urmărire de către polițiști.

Cei care pot oferi detalii legate de dispariția bărbatului de 58 de ani, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

410 pensionari din Motru, la petrecerea de Ziua Persoanelor Vârstnice! Premii și excursii

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Motru nu i-a uitat pe vârstnicii localității, nici în acest an. Astfel, de Ziua Persoanelor Vârstnice 410 pensionari din Motru au fost invitați la masă.

Autoritatea municipală a organizat și o excursie la Ocnele Mari la care au participat 50 de vârstnici din localitate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK