Connect with us

ACTUALITATE

Poliția a reținut un tânăr bănuit de furt pe terasa unui local din Tg-jiu

Postat acum

on

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, la de 16 iulie a.c., cu privire la faptul că pe terasa unui local din Municipiul Târgu Jiu, se află o persoană recalcitrantă.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, ocazie cu care a fost identificat tânărul, de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care avea asupra sa o plasă din plastic cu mai multe articole vestimentare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că articolele vestimentare aparțin unei femei, de 41 de ani, din comuna Bălești, și i-ar fi fost sustrase de către tânăr, de pe terasa unui alt restaurant din municipiu.

Bunurile sustrase au fost restituite persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot în cursul zilei de ieri, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, tânărul , ar fi pătruns în locuința unei femei, de 67 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, cu intenția de a-i sustrage bunuri, activitate pe care nu a finalizat-o întrucât a fost surprins de către fiica persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la infracțiunea de furt.

Tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J .Gorj, cercetările continuând pentru documentarea întregii activități infracționale.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, în vederea luării măsurilor legale, potrivit I.P.J Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Angajați la negru, în restaurante și tâmplărie. Amenzi de 163.000 lei

Postat acum

on

De către

Trei persoane au fost depistate muncind la negru, pe raza județului Gorj. Inspectorii ITM au aplicat amenzi în cuantum de 163.000 lei. În ultima săptămână, inspectorii de muncă au efectuat 52 de controale, fiind aplicate 22 sancțiuni și dispuse 127 măsuri obligatorii în vederea intrării în legalitate. „Un angajator cu sediul social în Municipiul Târgu-Jiu, având domeniu de activitate restaurante, a fost sancționat cu suma de 20.000 lei pentru folosirea în activitate a unei persoane pentru care nu avea încheiat în prealabil contract individual de muncă. Persoana identificată de către inspectorii de muncă a fost depistată în trafic, în timp ce desfășura activități de aprovizionare cu marfă în beneficiul angajatorului. Alte două persoane au fost depistate de către inspectorii de muncă pe raza Municipiului Târgu-Jiu în timp ce prestau activitate ca muncitori necalificați în beneficul unui angajator cu domeniu de activitate lucrări de tâmplărie și dulgherie. Angajatorul în cauză a fost sancționat cu suma de 40.000 lei”, arată un comunicat emis de ITM Gorj.
În acțiunile de control, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au beneficiat atât de sprijinul reprezentanților din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, cât și de cel al reprezentanților din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Stațiunea Rânca, sub zăpadă

Postat acum

on

De către

Iarna s-a instalat în zona de munte a județului Gorj. Stațiunea Rânca este acoperită de un strat de zăpadă, iar puținii turiști care se află în zonă, în acest weekend, s-au bucurat de peisaj, iar copiii, de săniuțe.
Numărul celor care merg la munte, în această perioadă, este mic, din cauza cantității mici de zăpadă, ce nu permite schiatul. Sărbătorile de Crăciun și anul nou vor aduce, însă, un număr mare de persoane în Rânca, rezervările pentru această perioadă a anului fiind făcute și cu câteva luni înainte.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Se asfaltează drumul din Călugăreni

Postat acum

on

De către

Primarul de Padeș, Mihăița Troacă, anunță că niciun drum neasfaltat în localitate. „Am început asfaltarea din centrul satului Calugareni pana la Padeș, în următoarele zile se va circula in mod restricționat pe acest tronson de drum și se va mai opri alimentarea cu apa, deoarece lucrăm la devierea conductei de apă în dreptul podețelor tubulare nou instalate”, anunță edilul local.

Acesta i-a mulțumit public președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru tot sprijinul acordat.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR