Home / ACTUALITATE / PNL arată cu degetul spre PSD să opereze „concedierea” din DGASPC Gorj a mamei fetei agresoare!

PNL arată cu degetul spre PSD să opereze „concedierea” din DGASPC Gorj a mamei fetei agresoare!

Scandalul în jurul adolescentei de la Târgu Jiu care a agresat, împreună cu alte prietene, o fată din municipiu, a băgat zânzanie între PNL și PSD și la mijloc, Ministerul Muncii. Astfel, potrivit ministrului Muncii, PSD i-ar fi cerut concedierea mamei fetei agresoare, femeia lucrând la DGASPC Gorj. Mama fetei lucrează însă de 18 ani în structura aflată în subordinea DGASPC Gorj iar nimeni din conducerea instituției nu a luat în calcul să o concedieze. 

Cu toate acestea, ministrul Muncii a scris pe Facebook, după o postare a lui Mircea Badea, următoarele: „Acum câteva zile a avut loc un incident violent între mai multe fete provenind din mai multe familii din Tg. Jiu. Este foarte grav că se întâmplă astfel de lucruri. Și este, deopotrivă, regretabil că aceste adolescente au un astfel de comportament. Cu siguranță, cauzele sunt profunde și trebuie înțeles bine acest fenomen. În cazul de față instituțiile publice de pe plan local au și intervenit. Poliția a intervenit, conform procedurii. Așa trebuie să procedeze. PSD de fapt nu vrea să funcționeze statul, instituțiile care au responsabilități. Vrea violență. Cine este cea mai bună țint – ministrul căruia îi cere să o concedieze pe mama fetei dintr-o instituție, DGASPC (aici lucrează mama fetei), care oricum nu este în subordinea mea, ci a Președintelui Consiliului Județean, PSD-istul Mihai Popescu. L-a văzut cineva la față? Popescu, bănuiesc că nu ai liniște până nu se face lumină în acest caz. Semnezi cumva demiterea mamei fetiței? Așa îți cere partidul, direct sau prin interpuși”.

Atacul liberal, în plină campanie electorală a, fost tratat de CJ Gorj cu un comunicat de presă al DGASPC astfel: „Mama minorei din filmările apărute în spaţiul public este angajată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, din data de 14.10.2002, în funcţia de asistent medical principal.
Aceasta îşi desfăşoară activitatea la unul din complexurile de servicii sociale din subordinea DGASPC, ai cărui beneficiari sunt copii cu handicap grav. În această perioadă, nu a fost sancţionată disciplinar, activitatea sa fiind evaluată anual la nivelul calificativului „foarte bine”. Faptul că aceasta este mama fetei implicate în scandalul în care o minoră este lovită de alţi trei minori, nu poate duce la dispunerea de către angajator a unei sancţiuni disciplinare, angajata instituţiei noastre nesăvârşind vreo abatere disciplinară, cu atât mai mult nu poate dispune concedierea acesteia”.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *