Connect with us

ACTUALITATE

Petrecere pentru vârstnici și cuplurile din Țicleni, cu 50 ani de căsătorie

Postat acum

on

Localnicii din Țicleni și cuplurile care au 50 de ani de căsătorie, sunt așteptate la o petrecere organizată de primărie. Autoritățile organizează Nunta de aur, pentru cei care împlinesc, în acest an, jumătate de secol de mariaj. „Evenimentul „1 Octombrie-Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” se va desfășura MARȚI, 03 OCTOMBRIE, la Centrul de festivități (fosta cantină), începând cu ora 17:00. Sunt așteptate la eveniment toate persoanele vârstnice care au împlinit vârsta de 60 de ani și-au confirmat prezența la reprezentanții primăriei deplasați în localitate pentru această acțiune.
În cadrul evenimentului „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” se vor sărbători și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
Ceremonia religioasă se va desfășura tot la „Centrul de festivități” (fosta cantină) în data de 03.10.2023, începând cu ora 17:00″, arată reprezentanții autorităților locale.
La petrecere sunt așteptate și cuplurile care au oficiat căsătoria civilă în alte localități, iar ulterior și-au stabilit domiciliul în Ticleni. Evenimentul este organizat de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură a orașului Țicleni.
611 persoane au confirmat prezența la acțiunea ce va avea loc pe 3 octombrie, când vor fi sărbătorite și opt cupluri, care serbează ”nunta de aur”. Toți cei peste 600 de participanți vor avea parte de o petrecere pe cinste și surprize, puse la cale de organizatori.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Hunedorean cu interdicție, depistat de jandarmi pe stadion

Postat acum

on

De către

Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj anunțat că pe timpul asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal din cadrul Ligii a II-a desfășurat pe Stadionul ,,Constantina Diță” din municipiul Târgu-Jiu, dintre echipele ACS Viitorul Pandurii Tg-Jiu și CS Corvinul Hunedoara, jandarmii gorjeni au depistat un suporter în galeria oaspete care avea aplicată sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 31 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru ,,Fapta unei persoane, căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive, de a se afla în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Invitațiile pentru Ziua Vârstnicilor s-au dat ca pâinea caldă

Postat acum

on

De către

Invitațiile pentru persoanele din Târgu Jiu, care vor să participe la ”Ziua Vârstnicilor”, s-au dat ca pâinea caldă. Toate cele 3.000 de tichete au fost împărâțite într-o singură zi. Luni, autoritățile locale au început distribuirea loc, prin două puncte, unul în centrul municipiului, la stadion, iar cel de-al doilea, în strada Oltețului.
Participanții la evenimentele din 2 octombrie trebuie să aibă minim 65 de ani. Petrecerea va avea loc l un cunoscut local, de pe insulița Jiului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Urs lovit de trenul ce circula pe ruta Craiova-Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

La data 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Târgu Jiu au fost sesizați telefonic, de un bărbat cu privire la faptul că a fost informat de mecanicul unui tren de persoane, care circula pe ruta Craiova-Târgu Jiu, ar fi surprins și lovit un animal aflat pe calea ferată.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit cadavrul unui urs între șinele de cale ferată.

La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai A.J.V.P.S. Gorj, care au procedat la ridicarea animalului, acesta fiind transportat la D.S.V.S.A Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK