Connect with us

EDUCAȚIE

Petrecere pentru fostele educatoare din Târgu Jiu

Postat acum

on

Fostele educatoare din Târgu Jiu și nu numai vor putea participa la o petrecere, în localitatea Tălpășești. Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, de la ora 10,30 cu punct de întâlnire Parcul Central, din Târgu Jiu. Pensionarele din învățământ și-au propus să rămână în contact și după încetarea activității la catedră.

„Dragi colege, educatoare pensionare din Târgu Jiu și nu numai, la vremea apusului am tras sforile toamnei și am scris, cam strâmb, pe ușa ei: inventar. Așa că, vă invităm să împărțim toamna și să luăm fiecare câte o frunză, o rază timidă de soare, câteva vise târzii și amintiri – cât cuprinde. Chiar și tăcerile ne pot deveni prietene pentru câteva ore. Visătorii, ca și noi, au surprins frumușețea, vibrațiile, dorurile și nostalgiile începutului de toamnă în cuvinte menite să ne ducă cu gândul și sufletul în anii în care spuneam ,,prezent” în sala de grupă, printre copilași. Acum, aleile învelite în foșnitoare frunze și aceeași bancă tăcută ne așteaptă acolo, lângă fântâni, să spunem ,,prezent”, așa că, dragi colege, vă invităm la o întâlnire cu toamna și cu prietene dragi, MARȚI, 17 OCTOMBRIE, 2023, ORA 10,30, ÎN PARCUL CENTRAL DIN TÂRGU JIU. Vom depăna amintiri, vom face proiecte de viitor și apoi ne vom deplasa la Cetatea Medievală de la Tălpășești, Bălești, pentru a servi prânzul (meniul zilei). Se asigură transport contra cost ( accesibil).”, conform fostei educatoare Ani Gogălniceanu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Turburea: Club de lupte, înființat de primarul Bârcă

Postat acum

on

De către

Deoarece în Turburea s-a construit o sală de sport nouă și modernă, de 100 de locuri, primarul localității a făcut imposibilul pentru a realiza și un Club de lupte. Iar pentru asta a apelat la cei mai buni sportivi și antrenori din domeniul lupte libere.

Bârca l-a cooptat astfel în echipa sa pe președintele Federației Române de Lupte, pe vicepreședintele acestei structuri, pe „fostul selecționer al Lotului Național și un Campion European”. Respectivii i-au fost alături primarului la înființarea Clubului de lupte din comuna Turburea! Ca și sportivul Gelu Livezeanu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Performanță pentru elevii din Novaci

Postat acum

on

Performanță pentru elevii din Novaci care au pariticpat la un concurs național de eseuri. Elevii Liceului Teoretic Novaci au participat la Concursul Național de Eseuri „Economia privită prin ochii mei” organizat de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Facultatea de Științe Economice. Cele două echipe participante, coordonate de profesoara Redeca Lăcătușu Amelia și Brînzan Ionela, au obținut două Mențiuni.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Sute de elevi au trecut pragul UCB

Postat acum

on

Peste 350 de elevi au trecut pragul UCB în cele două zile ale evenimentului Ziua Porților Deschise. Aceștia au vizitat spațiile de învățământ, au participat la activități interactive în cadrul laboratoarelor, dar și la simularea unui proces de judecată.

De asemenea, au avut parte de diferite activități extracurriculare desfășurate de Liga Studentilor din Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu Jiu, dar și de concursuri și tombole.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!