Connect with us

EVENIMENTE

Peste cinci milioane lei au intrat azi în conturile Uzinei de Agent Termic Motru

Postat acum

on

Uzina de Agent Termic din Motru a primit peste cinci milioane de lei, pentru plata subvenției și achitarea sumelor rezultate din pierderi. În conturile societății au intrat 5.165.113 lei, sumă ce ajută unitatea să treacă de perioada iernii. Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, somează reprezentanții UATAA, să nu se mai lamenteze și să asigure apa caldă și încălzirea locuințelor din Motru. „Începând de astăzi UATAA Motru poate folosi suma primită, pentru achitarea debitelor restante către bugetul de stat și furnizori (5.000.000 lei – pierderi induse, 165.113 lei – facturi la zi), iar prin achitarea acestor debite, UATAA Motru poate beneficia conform Hotărârii de Guvern de reduceri fiscale (majorări și penalități), reduceri ce ar putea aduce beneficii societății. UATAA Motru nu mai are nici o scuză pentru asigurarea agentului termic și a apei calde către cetățeni la parametrii normali”, a fost declarația edilului Cosmin Morega.
La începutul sezonului rece, locuitorii din Motru nu au primit agent termic, până în a doua jumătate a lunii octombrie. După câteva săptămâni, o avarie la unul din cazane a lăsat fără căldură întregul oraș, de la apartamente, la școli și grădinițe. 

Guvernul a alocat, în aceeași ședință în care a fost stabilită subvenția pentru UATAA Motru, peste 90 milioane lei, pentru unități din nouă municipii din țară.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR