Connect with us

EVENIMENTE

Peste cinci milioane lei au intrat azi în conturile Uzinei de Agent Termic Motru

Postat acum

on

Uzina de Agent Termic din Motru a primit peste cinci milioane de lei, pentru plata subvenției și achitarea sumelor rezultate din pierderi. În conturile societății au intrat 5.165.113 lei, sumă ce ajută unitatea să treacă de perioada iernii. Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, somează reprezentanții UATAA, să nu se mai lamenteze și să asigure apa caldă și încălzirea locuințelor din Motru. „Începând de astăzi UATAA Motru poate folosi suma primită, pentru achitarea debitelor restante către bugetul de stat și furnizori (5.000.000 lei – pierderi induse, 165.113 lei – facturi la zi), iar prin achitarea acestor debite, UATAA Motru poate beneficia conform Hotărârii de Guvern de reduceri fiscale (majorări și penalități), reduceri ce ar putea aduce beneficii societății. UATAA Motru nu mai are nici o scuză pentru asigurarea agentului termic și a apei calde către cetățeni la parametrii normali”, a fost declarația edilului Cosmin Morega.
La începutul sezonului rece, locuitorii din Motru nu au primit agent termic, până în a doua jumătate a lunii octombrie. După câteva săptămâni, o avarie la unul din cazane a lăsat fără căldură întregul oraș, de la apartamente, la școli și grădinițe. 

Guvernul a alocat, în aceeași ședință în care a fost stabilită subvenția pentru UATAA Motru, peste 90 milioane lei, pentru unități din nouă municipii din țară.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

FOTO. Tânăr polițist gorjean, MORT în accident!

Postat acum

on

De către

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Albeni, județul Gorj, a decedat, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod pe Dealul Negru, în Vîlcea.

Cătălin Marius Fierăscu era polițist în București, iar în această dimineață autoturismul pe care-l conducea a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, în localitatea Milcoiu. La fața locului au intervenit echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Vâlcea.

Tânărul a fost descarcerat și preluat de o ambulanță, în stare de inconștiență, și a fost transportat la spital, însă echipajele medicale nu i-au mai putut salva viața.

Sursa foto: gazetavalceana.ro

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în centrul Târgu Jiului. A rupt indicatorul

Postat acum

on

De către

Un șofer grăbit a produs un accident de circulație în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. La virajul la dreapta, pe stradă Popa Șapcă, din Calea București, conducătorul auto a izbit un indicator rutier, pe care l-a doborât și s-a oprit la 20 de metri. Un echipaj al poliției a ajuns la fața locului, urmând ca șoferul să fie testat la consumul de alcool și să se stabilească modul în care s-a produs incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Unde a găsit-o poliția pe femeia care și-a lăsat copilul la vecini și a plecat de acasă

Postat acum

on

De către

Polițiștii au găsit-o pe femeia de 32 de ani, din Borăscu, dată dispărută de soț, după ce și-a lăsat copilul la o vecină și a plecat de acasă. Bărbatul a anunțat poliția, după o săptămână, când a văzut că femeia nu revine la domiciliu. Oamenii legii au găsit-o la Turceni, la domiciliul unui alt bărbat. Ea plecase de acasă la data de 15 iulie și până la data de 21 iulie, când soțul a sesizat poliția, nu a revenit. Polițiștii au stabilit că femeia obișnuia să părăsească domiciliul, fără a-l anunța pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între câteva zile și 2-3 săptămâni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR