Connect with us

ULTIMA ORĂ

Peste 900 de sancțiuni date de poliția rutieră într-o acțiune privind siguranța rutieră

Postat acum

on

Sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere, polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, în data de 24-30 august a.c.

Polițiștii gorjeni au reținut 98 de permise de conducere, din care 36 pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h, efectuarea de depășiri neregulamentare (15), neacordarea de prioritate pietonilor sau celorlalte vehicule (6) și conducerea sub influența băuturilor alcoolice (29).

Pentru neregulile rutiere depistate în trafic au fost aplicate 935 de sancțiuni contravenționale.

Din totalul acestora, 233 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, 68 pentru abateri săvârșite de pietoni, 89 pentru abaterile săvârșite de bicicliști, iar 408 pentru alte nereguli.De asemenea, cu ocazia controalelor efectuate au fost retrase 29 de certificate de înmatriculare.

În această perioadă, polițiștii rutieri au constatat 23 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto: Un vânzător de lubeniță din Peșteana Jiu a dat jos un indicator care îi interzicea oprirea în zonă

Postat acum

on

De către

Gest șocant al unui comerciant din Peșteana Jiu. Dorin să își vândă lubeniță într-un loc în care oprirea era interzisă, Relu Tătaru a dat jos indicatorul că sa nu fie deranjat de polițiștii din Bâlteni.

Omul nu are nicio treabă în a da jos indicatorul, arătând că nu era la prima abatere de acest fel.

De altfel în gestul său interzis de lege, cetățeanul primește ajutorul unui vârstnic, care nu vede nimic greșit în gestul comerciantului. Polițiștii din Bâlteni, evident, nu au văzut lipsa indicatorului…

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Bursa primarului de Ionești a urcat la 500 de lei

Postat acum

on

De către

Primarul de Ionești oferă bursa de 500 de lei elevilor din localitate care termina anul școlar cu media zece.

Anunțul a fost făcut chiar de către edilul local Sorin Lambu astfel: ,,susținem financiar toate categoriile de elevi ai Școlii Generale Ionești. Anul acesta Bursa Primarului va fi în cuantum de 500 lei/persoană pentru elevii cu media generală 10″.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR