Connect with us

ACTUALITATE

Peste 6.000 de gorjeni și-au schimbat permisele de conducere, în două luni

Postat acum

on

Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Gorj a fost luat cu asalt de șoferii care trebuia să-și schimbe permisele de conducere. În primele două luni, angajații instituției au eliberat peste 6.000 de permise, care au fost preschimbate. Dacă în anii anteriori, programările ajunseseră la câteva luni, acum, acestea s-au redus și la 12 ore. „Având în vedere că s-au preschimbat 6.000 de permise, am reușit să trecem cu bine peste aceste activități și la ora la care vorbim, am reușit să avem programări la 24-48 de ore maxim”, a spus Nicolae Dinoiu, șeful serviciului.
Reprezentanții Serviciului de Înmatriculări și Permise auto fac apel la solicitanți, să se programeze online, pentru a evita aglomerările. Pentru a face față solicitărilor, angajații Serviciului de Înmatriculări și Permise au fost nevoiți să lucreze în program prelungit sau chiar în week-enduri, numărul acestora fiind mai mic decât este necesar.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR