Connect with us

ULTIMA ORĂ

PESTE 41.400 DE ARTICOLE PIROTEHNICE INDISPONIBILIZATE DE POLIŢIŞTII GORJENI, CA URMARE A DOUĂ PERCHEZIŢII DOMICILIARE EFECTUATE PE RAZA ORAŞULUI ROVINARI

Postat acum

on

La data de 28 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, continuând cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept, au fost efectuat două percheziții domiciliare, pe raza orașului Rovinari, la un imobil aparţinând unui bărbat , de 51 de ani şi un magazin aparţinând unui bărbat, de 39 de ani.Cu această ocazie poliţiştii au identificat cantitatea de 41.464 bucăți articole pirotehnice, deținute fără drept, în greutate de 650 kilograme, având o valoare de aproximativ 24.800 de lei.Articolele pirotehnice și suma de 3.738 de lei, provenită din comercializarea unor astfel de produse, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice, Serviciului Criminalistic şi a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Tânăr din Scoarța, înecat în Dunăre

Postat acum

on

De către

La finalul acestei luni ar fi împlinit 33 de ani dar și-a pierdut viața în timp ce se afla în vacanță, la Dunăre. Este vorba despre Cristinel Vîrjan din Bobu, comuna Scoarța, ce a fost înghițit de apa într-o zonă în care erau mai multe persoane și propria sa soție care nu a mai putut face nimic pentru acesta. Bărbatul a fost scos din Dunăre în timp ce inima încă îi bătea dar a murit pe patul de spital, în Craiova, scurt timp mai târziu.

Cristinel Vârjan era căsătorit civil de mai puțin de doi ani de zile. Cei doi soți nu aveau copii.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Lucrări realizate pe preferințe, la Curtișoara! Unii s-au ales cu asfaltul, alții cu nămolul

Postat acum

on

De către

Firma aflată sub contract cu Primăria Bumbești Jiu, pentru realizarea rigolelor din zona Curtișoara, a dat dovadă de exces de zel în cazul unor proprietăți și de bataie de joc în cazul altor locuințe.

Mai exact, pentru anumiți proprietari s-a turnat asfalt la poartă, pentru a lega astfel investiția de noile rigole realizate în Curtișoara, în timp ce pentru alții nu s-a realizat deloc acest tip de lucrări.

Degeaba proprietarii lăsați cu nămolul la poartă au cerut explicații primarului Bobaru ori s-au rugat de acesta sa rezolve problema că edilul, în stilul caracteristic, a dat din umeri.

Asta chiar dacă investiția este realizată din bani publici iar anumiți cetățeni sunt discriminați.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR