Connect with us

ULTIMA ORĂ

Peste 15 milioane de euro pentru cazarma militară de la Rânca

Postat acum

on

0 Shares

Cazarma militară din zona montană Rânca, din judeţul Gorj, va fi refăcută, de Ministerul Apărării Naţionale. Proiectul de hotărâre de guvern a fost lansat luni, 31 septembrie, în dezbatere publică.

Valoarea investiţiei se ridică la 74 milioane de lei, conform actului normativ, care prevede construirea unei săli polivalente de sport, săli de recreere, săli de pregătire, utilităţi şi căi de acces.
Cazarma va avea destinaţia de unitate de instrucţie în teren muntos pentru pentru personalul multinaţional din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est Craiova şi va cuprinde: săli de adunare, spălătorie, uscătorie, bloc alimentar, sală de mese, grupuri sanitare, corp de pază, punct de control acces, săli de forţă, perete pentru alpinism, parcare, şi de odihnă. Cazarma de la Rânca este compusă din 10 clădiri, construite între anii 1970 – 1983, care vor fi demolate deoarece se află într- stare avansată de degradare. Unitatea militară are acces la Transalpina, unul dintre cele mai vizitate drumuri turistice din România. Investiţia în cazarma de la Rânca se va face în 17 luni.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

PSD Gorj, în echipă completă! Weber: Am validat lista de candidați pentru funcția de primar în toate localitățile

Postat acum

on

De către

A fost ședință ieri, la PSD Gorj la care au participat toți candidații la funcțiile de primari pentru cele 70 de localități din Gorj. Cu această ocazie s-au validat și restul candidaților din câteva localități unde nu se stabilise acest lucru dar și la Dănești unde candidatul ce fusese validat nu mai are voie să candideze, urmare a unei condamnări. 

„PSD Gorj, echipa câștigătoare! Partidul Social-Democrat Gorj rămâne la înălțime. Alături ce colegii mei, am validat lista candidaților la funcția de primar în cele 70 de localități ale județului Gorj. Am încredere în echipa mea și sunt convins că împreună vom obține rezultatele pe care ni le-am propus”, a transmis Mihai Weber.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

A decedat un salariat al termocentralei de la Rovinari!

Postat acum

on

De către

Ion Licărete, salariat al SE Rovinari, a decedat după o luptă cu o boală grea. Salariatul este plâns de colegii de muncă deoarece a fost considerat un om bun, un prieten deosebit și un profesionist.

„Drum lin printre stele, colegul și prietenul nostru, Ion Licărete, un om deosebit care ne-a părăsit mult prea devreme! Odihnă veșnică!Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Sindicatul Energia Rovinari. Pe rețelele de socializare sunt nenumărate mesaje de condoleanțe și păreri de rău pentru decesul mult prea devreme a lui Ion Licărete.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Incendiu de vegetație la Dobrița

Postat acum

on

De către

Jandarmii montani din Runcu au intervenit, astăzi, pentru a stinge un incendiu de vegetație la Dobrița. Pe timpul executării unei misiuni de patrulare în zona localității Dobrița, un echipaj de jandarmi a observat un incendiu de vegetație care se extindea pe o pajiște, existând riscul de extindere în zona locuințelor cetățenilor. Aceștia au intervenit pentru stingerea focului iar în sprijinul lor a venit și un pompier militar din cadrul ISUJ Vâlcea care se afla în timpul liber la activități agricole cu familia.
,,Vă recomandăm să respectați sfaturile autorităților care au competențe în prevenirea și gestionarea incendiilor, să evitați aprinderea focului în zone cu vegetație iar dacă observați situații de urgențe, anunțați SNUAU 112.
Rămânem vigilenți pe timpul executării misiunilor, fiind pregătiți să intervenim și să acordăm sprijin, unde situația impune”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!