Connect with us

ULTIMA ORĂ

Peste 100.000 de gorjeni, vaccinați anti Covid

Postat acum

on

Peste 100.000 de gorjeni au fost vaccinați anti Covid, de pa începutul campaniei de vaccinare. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:
– 53 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
– 9181 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 8715 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 449 persoane au decedat.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate alte 3 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 362 teste efectuate, situația prezentându-se astfel:
– 238 teste RT- PCR efectuate: – 3 rezultate pozitive
– 1 rezultat pozitiv, la retestare
– 234 rezultate negative;
– 124 teste rapide efectuate: – 0 rezultate pozitive
– 124 rezultate negative.
Până astăzi, 20 mai 2021, ora 14.00, s-au primit 108749 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 105713 persoane, dintre care 47975 persoane vaccinate cu a doua doză.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Instituție din Târgu Jiu, iluminată în culorile drapelului

Postat acum

on

De către

De ziua Micii Uniri, sediul Muzeului Național Constantin Brâncuși a fost iluminat în culorile drapelului României. Acțiunea face parte dintr-un proiect realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, spun reprezentanții instituției. Cei care trec prin centrul municipiului, în această noapte, vor putea vedea steagul luminos imens, ce acoperă clădirea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Leuștean și Vîlceanu, la discuții cu liderii TransGaz

Postat acum

on

De către

„În cadrul proiectului de transport al gazelor s-a discutat generarea unei bretele care să parcurgă localitățile “de sub munte” pe o distanță de 39 km pornind din zona localității Tetila. Conducta va continua pe raza județului Vâlcea pe o distanță de 41 km până pe raza localității Băbeni”, anunță primarul de Novaci, Dumitru Leuștean.

De altfel, în zona orașului Novaci va fi instalată racordarea și stația necesară pentru a îndeplini cererea de gaz a localității, a zonelor limitrofe, cât și a stațiunii montane Rânca.

„În urma discuțiilor cu liderii TransGaz, la care am participat alături de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, s-a stabilit ca în decursul zilelor imediat viitoare proiectul să fie dezbătut și aprobat de către consiliul de administrație al aceleiași societăți”, a mai completat liderul PNL Gorj.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Amendat pentru depozitare ilegală

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali au depistat o persoană care depozita ilegal deșeuri provenite din construcții, pe strada Merilor din municipiul Târgu Jiu, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 19 din 2002 privind stabilirea și sancționarea faptelor care constituie contravenții pe raza municipiului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR