Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Permutări de noaptea minții la Primăria Dănești: Paliță a desființat postul de bibliotecar iar antrenorul l-a făcut consilier personal

Postat acum

on

0 Shares

Mutările pe care le-a făcut în organigrama primăriei, primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță, proaspăt condamnat la închisoare cu suspendare(pe fond) pentru că a agresat o funcționară, lasă orice specialist în administrație publică cu gura larg deschisă.

Mai exact, Paliță, care își aranjează ultimul an de mandat, conștient că sentința judecătorească nu îi va mai permite să viseze câțiva ani la scaunul de primar, a avut grijă să desființeze postul bibliotecarei. Femeia, că să nu facă filme, a mutat-o la Stare Civilă să le citească tinerilor căsătoriți niște cărți de dragoste, iar edilul a angajat antrenorul de fotbal consilier personal în primărie. Nu consilier personal pentru sine, că acolo are deja un ocupant care îi aranjează afacerile imobiliare din comună, ci la viceprimar. Astfel vicele Primăriei este consiliat cum să șuteze la poartă de către noul său subaltern, Marius Calotă.

Localnicii sunt revoltați de mișcările în cauză și spun că ce se întâmplă în Primăria Dănești este de noaptea minții.

„Am înțeles, însă numai până la un anumit punct și cu multe rezerve, nevoia unor primari de orașe mici de a-și angaja consilieri personali pe anumite domenii de activitate, dar mi se pare de-a dreptul aberant să fie plătit din banii contribuabililor consilier personal pentru un… primar de comună sau, mai nou, pentru viceprimar! E cusută rău de tot cu ață albă recrutarea acestor „specialiști” care, în realitate, nu mișcă mai nimic prin administrațiile publice locale, ci mai degrabă posturile lor au fost înființate doar pentru a-i răsplăti pentru ajutorul dat în campaniile electorale… Am aflat de curând că organigrama și statul de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului comunei Dănești, județul Gorj, au fost modificate pentru a putea fi angajat un consilier personal în subordinea viceprimarului! În acest sens, a fost desființată o funcție contractuală de execuție. E ceva de noaptea minții”, a transmis gorjexpress.ro un cetățean al comunei.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

A murit un fost șef din poliția gorjeană!

Postat acum

on

De către

Constantin Cir, comisar șef de poliție, pensionar, a murit, noaptea trecută, într-un spital din București. Cir avea 54 de ani, iar în urmă cu o săptămână a făcut infarct. A fost preluat cu elicopterul SMURD și transportat la un spital din Capitală, însă medicii nu au reușit să-l țină în viață decât câteva zile. Constantin Cir a activat în cadrul IPJ Gorj, până în urmă cu câțiva ani, când a decis să se pensioneze. Fostul comisar șef de poliție a fost o perioadă șef al Biroului Rutier, iar mai apoi, timp de câțiva ani, șef al Poliției Orașului Novaci.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

VIDEO. Cel mai în vogă ”solist” gorjean, Vasi Guță, a vândut tărâțe în piața de la Motru!

Postat acum

on

De către

Vasi Guță era, până în urmă cu ceva timp, un tânăr oarecare din comuna Glogova care, după cum povestește, se ocupa cu șoferia și mai vindea cereale în piața din Motru. De câteva săptămâni, însă, Vasi a rupt topurile audiențelor pe TikTok, după o prestație ”remarcabilă” la o nuntă. Acesta spune că, de fapt, știe să cânte la saxofon, orgă și vioară și chiar are solicitări de la copii să le predea lecții la aceste instrumente.

Invitat, recent, în podcastul ”Invitați Charismatici” cu Cimpoiașu și Hartac, difuzat pe canalul YouTube, ”celebrul” de pe acum Vasi Guță a devoalat tarifele pe care le percepe pentru evenimentele la care este invitat și i-a ”impresionat” pe cei doi cu demonstrația pe care a făcut-o la vioară. Vasi le-a povestit lui Cimpoiașu și Hartac că are doi prieteni imaginari, pe Petrișor și pe Alinuș. ”Vedeta” le-a mărturisit gazdelor sale că nu a avut nicio iubită, pentru că este ocupat cu șoferia și cântările și nu are timp de ”gagici”.

Vasi Guță i-a lăsat cu gura căscată pe cei doi amfitrioni când a știut răspunsul la întrebarea: ”În ce oraș s-a semnat tratatul de la Viena?”.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Drum blocat ilegal în satul Pleșa! Poliția Locală din Bumbești Jiu, pe mână cu constructorul

Postat acum

on

De către

Poliția Locală Bumbești Jiu împreună cu reprezentanții firmei DOMARCONS au oprit, în această dimineață, circulația pe drumul care face legătura cu satul Pleșa pentru lucrări de asfaltare. Un sat întreg a fost izolat, timp de mai multe ore. Cei implicați nu aveau dreptul să oprească circulația pe ambele sensuri iar acest lucru a fost reclamat la Poliția Bumbești Jiu, unde s-a constituit în această după-amiază un dosar penal. 

Situație de nedescris, astăzi, la Pleșa, localitate aparținând orașului Bumbești Jiu. Asta, după ce firma de casa a primarului Constantin Bobaru, DOMARCONS SRL, a oprit circulația pe ambele sensuri spre localitatea Pleșa pentru lucrări la trecerea de cale ferată. S-a instalat, astfel, abuziv, un indicator care oprea circulația în zonă, iar doi polițiști locali, instalați acolo cu acordul lui Bobaru, au oprit șoferii care fie se îndreptau spre Pleșa dinspre Bumbești Jiu fie doreau să părăsească satul.

Mai exact, cei doi polițiști locali, între orele 8.30 și 11.50 nu au lasă nici o mașină să circule pe drumul respectiv, punând șoferii să ocolească pe la Castrul Roman pe un drum de servitute care face legătura între stația Dacorex și satul Plesa.

Unul dintre reprezentanții Centrului Civic Valea Sadului a reclamat situația la poliție iar în cauză s-a constituit un dosar penal.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!