Connect with us

SPORT

Performanță de excepție pentru o gorjeancă

Postat acum

on

0 Shares

O atletă din Gorj a obținut o performanță de excepție la o competiție internațională la care a participat recent. Andreea Pîșcu s-a clasat pe un loc foarte bun la o competiție de alergare montană pe un traseu de 15 kilometri în Alpii italieni. Au luat startul 1.358 de sportivi. Rezultatul pentru Andreea a fost locul 83 la general și locul 11 la open feminin.
„În acest an am ales să particip la UTMB Mont-Blanc proba ETC ( Experience Trail Coumayeur ). Traseul de 15 km și 1200 de metri diferență de nivel poartă alergătorii prin inima Alpilor, pe Valea Aosta, cu vedere către Mont Blanc.
Au luat startul 1.358 de sportiv printre care am fost și eu, top 10 index UTMB. Rezultatul final pentru mine în acest an a fost 83 general și locul 11 open feminin. Un rezultat foarte bun pentru mine care mă motivează să revin și la anul pentru a lupta din nou împotriva celor mai bune alergătoare de trail din lume.
Mulțumesc pentru susținerea necondiționată cluburilor CSM Constanța și CS Știința Bacău, doamnei antrenoare Cristina Ioana Alexe.”, conform Andreei Pîșcu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Clubul Gilortul organizează o acțiune caritabilă

Postat acum

on

De către

Clubul Gilortul  a anunțat că organizează o acțiune caritabilă, de strângere de fonduri, pentru familia lui Tiberiu Grămadă.

,,CS Gilortul organizează o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru sprijinirea tatălui lui Tiberiu Grămadă, care trece printr-o dramă. Acesta suferă de o boală cruntă și este înternat la un spital din Cluj-Napoca. Tiberiu este portar la echipa secundă a clubului nostru și este foarte afectat de ceea ce i se întâmplă tatălui său.
Toate persoanele care doresc și își permit, pot face un gest de omenie prin donarea oricărei sume de bani în urnele ce vor fi amplasate la Stadionul Cristinel Răducan cu ocazia partidei dintre Gilortul 2 și Minerul Mătăsari, care contează pentru etapa 19, Liga 4 Gorj, meci ce se va disputa duminică, 14 aprilie 2024, începând cu ora 16:00. Vă mulțumim!”, au comunicat reprezentanții Clubului.

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” calificată la Națională!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” a câștigat Etapa Zonală(Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș și Dâmbovița), desfășurată la Pitești. Sub atenta coordonare a domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin, fetele au reușit să câștige competiția și să se califice la Etapa Națională. Datorită acestui progres, orașul nostru are privilegiul de a fi gazda competiției naționale.
Încă o dată, s-a demonstrat că prin muncă și perseverență, totul poate fi posibil!

Continuă să citeşti

SPORT

Școala „Constantin Săvoiu”, performanță și la echipa de fotbal fete!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal a fetelor de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” a avut o nouă performanță, reușind să obțină primul loc la Etapa Județeană, sub coordonarea domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin. Prin muncă și devotament, elevele susținute mereu de domnul profesor au demonstrat că își pot atinge scopul propus.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!