Connect with us

COMUNITATE

Pensionarii unei comune gorjene, duși la film

Postat acum

on

Pensionarii unei comune din Gorj vor fi duși la film. În data de 1 octombrie, la Centrul de zi pentru bătrâni, din satul Poienari, Bumbești-Pițic, vor fi organizate o serie de activități dedicate Zilei Persoanelor Vârstnice. Aici va avea loc și prezentarea unui film documentar.

„Ținem să vă facem cunoscut că duminică, 1 octombrie, întreg mapamondul își sărbătorește seniorii, zi în care încercăm să ne îndreptăm întreaga atenție, considerație, mulțumire și recunoștință, față de toți cei care au împlinit sau depășit pragul onorabil al vârstei de 65 de ani.

Așa cum vă reamintiți, autoritățile noastre locale au reușit să aniverseze anticipat acest important eveniment dedicat persoanelor vârstnice, în această vară, pe data de 29.06., de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, alături de cuplurile care au sărbătorit 50 de ani de viață împreună, cu ocazia inaugurării Centrului de zi pentru bătrâni și copii din satul Poienari al localității noastre.

Totuși, pentru ca această semnificativă zi să nu treacă neobservată, autoritățile noastre locale, au plăcerea de a vă invita duminică, 1 octombrie, la sediul Centrului nostru de petrecere a timpului liber de care vă aminteam mai sus, începând cu orele 12.00, pe cei doritori dintre seniorii comunei noastre, pentru a ne bucura câteva clipe de atmosfera relaxantă a unor momente pregătite special pentru dumneavoastră care vor cuprinde prezentarea unui film documentar, discuții libere și antrenante pe tema senectuții, socializare prin rememorarea de amintiri frumoase, muzică, lecturi, poezie și jocuri recreative.”, conform Primăriei din Bumbești-Pițic.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Sprijin pentru suporterii CSM care vor să facă deplasarea în Ungaria

Postat acum

on

Primăria Municipiului Târgu Jiu, în colaborare cu agenția Elegant Travel, organizează o deplasare în Ungaria pentru susținătorii echipei de handbal a CSM Târgu Jiu, la meciul cu echipa Motherson Mosonmagyarovari KC din data de 6 ianuarie.
Doritorii se pot înscrie pentru un pachet în valoare de 750 de lei de persoană, care include 2 nopți de cazare în camere duble și mic dejun, în localitatea Gyor.
Se va pleca în data de 5 ianuarie, dată la care se va vizita și Budapesta. În data de 6 ianuarie, se vor vizita Viena și Bratislava, iar seara, la ora 20:00, urmează deplasarea la arena care va găzdui meciul.
Întoarcerea va fi în data de 7 ianuarie.
Numărul de locuri este limitat!
Înscrierile se fac până cel târziu vineri, 8 decembrie, ora 12:00, la sediul agenției Elegant Travel din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, etaj 1, sau prin telefon, la numărul 0253.223.087.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Noi discuții sindicale în problema pensiilor din minerit și energie

Postat acum

on

Federația Națională a Muncii programează în Drobeta Turnu-Severin, la Hotel Severin, în data de joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 09:00, întâlnirea cu cabinetul de avocatură. Sunt invitați mineri, energeticieni de la CET Halânga și toți pensionarii nemulțumiți de pensii. În problema pensiilor, minerii, energeticienii și foștii salariați din unitățile prestatoare sunt chemați să vină cu câte o copie după cartea de muncă, decizia de pensionare, carte de identitate și, eventual, adeverințe cu câștigurile obținute.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zece puncte gastronomice, în Gorj

Postat acum

on

De către

Reprezentanți ai Ministerului Agriculturii vor fi prezenți, mâine, la Polovragi, la un eveniment de promovare a punctelor gastronomice locale. În județul nostru sunt zece astfel de puncte, în care turiștii au posibilitatea să consume produse tradiționale, specifice zonei, direct în gospodăriile localnicilor. Din păcate, cele mai multe dintre acestea nu sunt funcționale, spune prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La nivel național, astfel de puncte, au ajutat la dezvoltarea turismului și tocmai acest lucru se intenționează și la Gorj, ca numărul locațiilor să crească.
În Gorj, majoritatea punctelor gastronomice locale declarate sunt în zona de sub munte.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!