Connect with us

EVENIMENTE

Pensionar cu dosar penal din cauza petardelor

Postat acum

on

Un bărbat din comuna Jupânești a fost prins de polițiști cu 14 kilograme de petarde și artificii. Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase au confiscat marfa bărbatului, dar i-au întocmit și un dosar penal. „Din cercetările efectuate la domiciliul bărbatului, au fost identificate 6 baterii de artificii, din categoria F2, precum și 321 articole pirotehnice, tip petarde, din categoriile F2 și P1. Totodată, s-a mai stabilit faptul că bărbatul a distribuit o parte din articolele pirotehnice deținute către un minor, în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, respectiv 6 baterii de artificii din categoria F2 și 128 bucăți articole pirotehnice, tip petarde, din categoriile F2 și P1.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice, cu o greutate de 14 kilograme, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”, au comunicat reprezentantii IPJ Gorj.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr prins după ce a furat bicicleta unui bărbat

Postat acum

on

De către

Un tânăr a fost prins de polițiști, după ce a furat bicicleta unui bărbat, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din  municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”,

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR