Connect with us

POLITICĂ

Pe cine bagă PSD în lupta cu Romanescu, pentru Primăria Târgu Jiu

Postat acum

on

Candidatul PSD, care va fi lansat în lupta pentru Primăria Târgu Jiu, va fi anunțat abia la începutul verii. Liderii social-democrați anunță că luna viitoare va fi realizat sondajul pentru stabilirea contra-candidatului lui Marcel Romanescu. Deși, inițial, s-a spus că numele acestuia va fi făcut public până la finalul anului trecut, sondajul a fost amânat pentru primăvara acestui an. Președintele organizației municipale a PSD, Cristinel Rujan, spune că au fost identificate zece persoane, cu care vor fi purtate discuții, urmând ca pentru sondaj să fie stabilită o listă scurtă, de maxim 5.
Printre numele vehiculate sunt cele ale lui Liviu Andrei și Luminița Popescu.

Publicitate
Comentarii

2 Comments

  1. Ergo

    10 februarie 2023 at 23:57

    Liviu Andrei „excelenta” alegere pt…Romanescu ! Pai asta a fost prefect si era praf in ceea ce priveste administratia dar bine inteles mindru nevoie mare!Dle Romanescu intr-o lupta cu acest neavenit sunteti primar…pe viata !

  2. GEORGE

    11 februarie 2023 at 08:47

    TRANTASU ASA CUM ERA NUMIT DE DAN ILIE MOREGA,UN TRASEIST POLITIC CARE NU ARE NICI O SANSA IN FATA LUI ROMANESCU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR