Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Pază de aproape 80.000 de lei pentru ANL-ul din Bumbești Jiu care nu e gata

Postat acum

on

Primăria Bumbești Jiu pune la bătaie aproape 80.000 de lei pentru paza blocului ANL a cărei construcție este mult întârziată. Licitația va avea loc pe 2 iunie.

În blocul pentru care administrația locală îl vrea bine păzit ar fi trebuit să locuiască deja, de un an, 20 de tineri din Bumbești-Jiu. Imobilul, construit de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), s-a dărâmat însă după ce lucrările au fost abandonate, din toamna anului 2020, încă din faza de execuție a parterului. Contractul de lucrări, scos la licitație de ANL, a fost câștigat de o asociere de firme din București și subsidiara din România a unei societăți italiene, reprezentată de un afacerist care a fost arestat, de mai multe ori, sub suspiciunea de a fi asociat temutei mafii Camorra.

Pentru 3,2 milioane de lei, cele două societăți trebuiau să construiască un bloc cu trei etaje, până în luna ianuarie a anului trecut. Presa a semnalat, cu luni în urmă, faptul că imobilul se află într-un stadiu considerabil de degradare, însă, la acea vreme, autoritățile locale spuneau că nu știu motivul pentru care lucrările au fost abandonate și nu reușiseră să ia legătura cu reprezentanții constructorilor și nici cu cei ai ANL.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ergo

    26 mai 2022 at 01:03

    Să asiguri pază la ce?După ce că nici parterul acestui bloc nu a fost terminat,că ce s-a construit s-a dărâmat,că (spun gurile rele)ce s-a mai putut recupera din materiale au luat alte destinații,ce să mai păzești!!!Băi primaru care ești-rudar,Bobaru trebuia să cauți o destinație mai necesară pentru cei aprox.80000 lei!?Nu arunca banii că orice ai spune(minciuni evident)nu tu ai făcut banii și nu sînt ai tăi!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Omu’ și locu’ la Primăria Bălești! Concursuri fără contracandidați, cu rezultat previzibil

Postat acum

on

De către

Trei posturi a scos la concurs de Primăria Bălești, toate pe perioada nedeterminată, la care s-au înscris exact trei candidați, câte unul pe fiecare post.

Evident că toți candidații și-au anonimizat numele, de parcă nici nu se cunoaște deja în comună ori în primărie cine va ocupa postul de asistent medical comunitar debutant, ori cine va lua postul de inspector la Serviciul Economic de la Taxe și Impozite Locale.

Se știe deja și cine va ocupa și postul de la Achiziții, deoarece în același stil s-au ocupat mai toate funcțiile scoase la concurs în primăria din Bălești. Rude, prieteni, apropiați, lipitori de afișe, aceasta este rețeta câștigătoare pentru o primărie al cărui primar blama, nu demult, practica identică a fostului primar Paicu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR