Connect with us

SOCIAL

Patru salariați ai DGASPC Gorj au coronavirus

Postat acum

on

În urma testărilor efectuate în cadrul anchetei epidemiologice demarate de către DSP Gorj la nivelul centrului rezidențial subordonat DGASPC Gorj, unde, în data de 23.05.2020, a fost confirmat un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus, s-au confirmat noi cazuri pozitive. La aceeași dată, au fost recoltate probe de la 14 persoane, 3 rezultate fiind pozitive. ,,Rezultatele ne-au fost comunicate în dimineața zilei de 25.05.2020. Cele trei persoane confirmate cu COVID-19 sunt asimptomatice. Precizăm faptul că se iau toate măsurile necesare astfel încât activitatea centrului să se desfășoare fără probleme”, anunță conducerea Direcției de Asistentă Socială și Protecție a Copilului Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Bărbătești: Act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I

Postat acum

on

De către

O familie din Bărbătești deține un act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I.

Actul a fost eliberat pe numele lui Ion Gheorghe Ionică, cunoscut în satul Petrești, drept Nițu lu’ Gheorghe, cum reiese din actul original. Gorjeanul era deținătorul a 5000 ha teren, în locul specificat în actul de împroprietărire.

Titularul actului nu mai este în viața, dar există actul în original dar si urmașii.

De fapt, din actul cu valoare istoric reiese că terenul a fost cumpărat și achitat integral, spune unul dintre moștenitori.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Luminița Popescu: Finanțări de peste 1.000.000 lei la UCB Târgu Jiu”!

Postat acum

on

De către

UCB a participat la competiția de proiecte FDI – 2023, finanțată din Bugetul Ministerului Educației, depunând cereri de finanțare pentru toate cele 7 domenii strategice, anunță rectorul universității, Luminița Popescu.

Pentru prima dată, de la organizarea acestei competiții de proiecte – lansată în anul 2016 -, Universitatea reușește să câștige astfel finanțare pentru toate cele șapte domenii.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Video: Apă potabilă este maro, la Runcu!

Postat acum

on

De către

Apa potabilă facturată de Aparegio la Runcu nu prea este potabilă.

Apa este tulbure la robinet iar cetățenii sunt nemulțumiți. Spun că plătesc o apă pe care nu o pot consuma. Apa maro curge colorată doar când plouă. Aceasta vine direct din Sohodol.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR