Connect with us

COMUNITATE

ALERTĂ: Patru minori, aflați sub protecția DGASPC într-un apartament din Rovinari, au DISPĂRUT

Postat acum

on

La data de 21 februarie a. c. , polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Gorj cu privire la faptul că minorii : Boldizsar Ștefan-Marian de 14 ani, Trăistaru Salih-Sevim de 16 ani , Pîrcălabu Sidonia-Adela de 14 ani, și Păducioiu Andreea-Florentina de 15 ani, toți cu domiciliul în oraşul Rovinari, au plecat voluntar din apartamentul de tip familial cu scopul de a merge la școlile în care învață, însă aceștia nu s-a mai întors până în prezent la domiciliu.

Din verificările efectuate s-au stabilit semalemntele și articolele de îmbrăcăminte cu care minorii erau îmbrăcați , după cum urmează: Boldizsar Ștefan-Marian: Semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m, greutate aproximativ 60 kg, ochi căprui, părul tuns scurt vopsit blond, și purta un pantalon deculoare neagră,geacă de culoare bleu marin și adidasi deculoare alba.Trăistaru Salih-Sevim Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, părul șaten închis tuns scurt și purta un pantalon de trening culoare neagră, geacă de culoare neagraă și adidasi de culoare galbenă.Pîrcălabu Sidonia-Adela Semnalmente: înălțime 1,50-1,55 m, greutate aproximativ 55 kg, părul negru lung până peste umeri și purta un pantalon de blue jeans albastri, geacă de culoare gri cu glugă si puf, iar in picioare adidas de culoare neagră.

Păducioiu Andreea-Florentina Semnalmente: înălțime 1,55-1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, părul vopsit roșu lung și purta un pantalon de blue jeans culoare închisă, un hanorac cu glugă și adidas culoare roz.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea minorilor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenta 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Motru, restaurantul Alexander: 350 de vârstnici, sărbătoriți de autoritatea municipală

Postat acum

on

De către

Restaurantul Alexander din Motru a găzduit în această după-amiază o adevărată petrecere organizată de autoritatea locală pentru 350 de pensionari din municipiu.

Pe lângă preparatele gustoase și muzica de calitate, în program a fost prinsă și premierea câștigătorilor la concursul de șah și table organizat de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

De asemenea, aici a fost premiat celui mai vârstnic participat, fiind vorba de tatăl directorului CEO Daniel Burlan, pensionarul fiind în etate de 91 de ani, și s-a acordat o diploma de excelență pentru maestrul Feraru Gheorghe.

În acest cadru s-au mai acordat și diplome și premii in bani dar și plăcute cu produse farmaceutice de la Catena și Fiterman.

Primarul Cosmin Morega a fost alături de invitați, pe tot parcursul evenimentului.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Ilegalități pe Valea Susenilor, jandarmii au aplicat amenzi de 16.000 de lei

Postat acum

on

De către

În cursul acestei saptamani, în timp ce patrulau pe „Valea Susenilor”, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu au identificat două utilaje forestiere, aparținând a două societăți comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea materialelor lemnoase, care transportau bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Șușița Seacă.

În avalul acestui curs de apă se află o stație de captare ce deservește populația comunei Runcu.
Jandarmii au desfășurat activități specifice, identificând societățile respective și le-au sancționat cu suma de 16000 lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Minor de 13 ani, dispărut de la domiciliu

Postat acum

on

De către

La data de 30 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că minorul NEAMȚU MARIUS COSTINI, de 13 ani, din municipiul Târgu-Jiu a plecat în mod voluntar de la unitate de învățământ, unde se afla la cursuri și nu a mai revenit până în prezent. Băiatul este cunoscut cu plecări repetate.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.65 metri, greutate aproximativă 60 kg., constituție atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării băiatul purta un trening de culoare gri, iar în picioare purta încălțăminte tip adidas de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR