Connect with us

MONDEN

VIDEO/ Patroană vitezomană. S-a filmat când gonea cu 212 km/oră. Vezi cine e blonda!

Postat acum

on

O tânără din Gorj, care a vrut să se laude cu noul bolid achiziționat, un Mercedes GLE350, a cărui valoare este de 120.000 de euro, a postat imagini cu viteza indicată în bord. Blonda din Polovragi a surprins momentul în care acul indica 212 km/oră, cu 80 de km mai mult decât maximul admis de lege. Volanul era manevrat cu o singură mână, probabil cu cealaltă filma. Viteza era asezonată cu manele. Dana Popescu este implicată într-o afacere de transport, firma familiei, Sicopan Construct SRL are o cifră de afaceri de 70 de miliarde vechi. În ciuda sumei mari de rulaj, societatea are un profit de doar un miliard vechi. Cu toate că, în acte, nu i-au rămas foarte mulți bani, blonda a investit în Mercedesul cu care încalcă legea și cu care se fălește pe rețelele de socializare. Patroana vitezomană se pozează nu doar cu dovada vitezei cu care poate produce oricând o tragedie, ci și cu mașina scumpă. Imaginile sunt postate pe rețelele de socializare, unde îi place să-și expună extravaganțele.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Gratiella a dat geografia pe make-up! Mișcarea a urcat-o în top

Postat acum

on

De către

Gratiella a absolvit cursurile Facultății de Geografie din București dar a revenit înapoi acasă, la Târgu Jiu.

Deși lucrează pentru o companie cunoscută din municipiu, Ella cum o alintă prietenele, își dedică timp liber pentru make-up.

Într-un cuvânt Gratiella pictează. Nu pe șevalet, ci pe chipul tinerelor la modă din municipiu. Ce iasă din mâinile Gratiellei, la salon, demonstrează talent și pasiune, astfel că machiajul realizat de aceasta a urcat-o, rapid, în top.

La nivelul municipiului Târgu Jiu sunt mai multe tinere profesioniste la capitolul make-up dar Gratiella se afla pe podium, spun clientele acesteia care au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Nuntă de poveste la Castelul Snagov! Mireasa, fiica afaceristului Petcu

Postat acum

on

De către

Andra Petcu, fiica omului de afaceri Viorel Petcu, din Târgu Jiu, a spus ,,Da”, astăzi! Evenimentul s-a oficial într-un cadru mirific, la Palatul Snagov.

Alături de Andra și de craioveanul Filip Florin s-au aflat cei mai apropiați prieteni și rudele frumosului cuplu.

Mirii locuiesc în capitală și sunt realizați profesional.

Petrecerea de nunta are loc astăzi la Palatul Snagov iar tinerii nu au făcut rabat de la nimic, petrecerea fiind una de lux.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Novăceancă, prezentată pe ecranele din Time Square, New York

Postat acum

on

De către

Lavinia Giosan (Codruța), chimist, fiica profesorilor Rodica și Dumitru (Micu) Popescu din Novaci, a fost prezentată, ieri, pe ecranele din Time Square New York, în calitate de vicepreședinte a firmei celebre în care lucrează, odată cu listarea la bursă, a anunțat, mândră de succesul gorjencei, Maria Moța.

Novăceancă Lavinia lucrează la Elizabeth Arden și Estee Lauder. Gorjeanca stabilită în New York a terminat chimia la Universitatea București.

„Mandra de tine, noi novacenii și romanii! Ne bucura mult succesul tău”, a transmis Maria Moța.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR