Connect with us

MONDEN

VIDEO/ Patroană vitezomană. S-a filmat când gonea cu 212 km/oră. Vezi cine e blonda!

Postat acum

on

O tânără din Gorj, care a vrut să se laude cu noul bolid achiziționat, un Mercedes GLE350, a cărui valoare este de 120.000 de euro, a postat imagini cu viteza indicată în bord. Blonda din Polovragi a surprins momentul în care acul indica 212 km/oră, cu 80 de km mai mult decât maximul admis de lege. Volanul era manevrat cu o singură mână, probabil cu cealaltă filma. Viteza era asezonată cu manele. Dana Popescu este implicată într-o afacere de transport, firma familiei, Sicopan Construct SRL are o cifră de afaceri de 70 de miliarde vechi. În ciuda sumei mari de rulaj, societatea are un profit de doar un miliard vechi. Cu toate că, în acte, nu i-au rămas foarte mulți bani, blonda a investit în Mercedesul cu care încalcă legea și cu care se fălește pe rețelele de socializare. Patroana vitezomană se pozează nu doar cu dovada vitezei cu care poate produce oricând o tragedie, ci și cu mașina scumpă. Imaginile sunt postate pe rețelele de socializare, unde îi place să-și expună extravaganțele.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

De către

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Continuă să citeşti

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR