Connect with us

MONDEN

VIDEO/ Patroană vitezomană. S-a filmat când gonea cu 212 km/oră. Vezi cine e blonda!

Postat acum

on

O tânără din Gorj, care a vrut să se laude cu noul bolid achiziționat, un Mercedes GLE350, a cărui valoare este de 120.000 de euro, a postat imagini cu viteza indicată în bord. Blonda din Polovragi a surprins momentul în care acul indica 212 km/oră, cu 80 de km mai mult decât maximul admis de lege. Volanul era manevrat cu o singură mână, probabil cu cealaltă filma. Viteza era asezonată cu manele. Dana Popescu este implicată într-o afacere de transport, firma familiei, Sicopan Construct SRL are o cifră de afaceri de 70 de miliarde vechi. În ciuda sumei mari de rulaj, societatea are un profit de doar un miliard vechi. Cu toate că, în acte, nu i-au rămas foarte mulți bani, blonda a investit în Mercedesul cu care încalcă legea și cu care se fălește pe rețelele de socializare. Patroana vitezomană se pozează nu doar cu dovada vitezei cu care poate produce oricând o tragedie, ci și cu mașina scumpă. Imaginile sunt postate pe rețelele de socializare, unde îi place să-și expună extravaganțele.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!