Home / ACTUALITATE / Pagubă de 700.000 de euro, în urmă incendiului de la Cheile Buții! Firiza nu avea asigurare

Pagubă de 700.000 de euro, în urmă incendiului de la Cheile Buții! Firiza nu avea asigurare

Incendiul cabanei omului de afaceri Ion Firiza, de la Cheile Buții, a provocat o gaură de aproape 700.000 de euro proprietarului. Asta deoarece au ars 10 camere din aripa nou renovată a cabanei, din care a rămas doar scrumul, plus bucătăria ultra modernă, camera centralei și tot mobilierul și bunurile din interior. Firiza a declarat în exclusivitate pentru gorjexpress.ro că locația incendiată nu era asigurată fiind recent renovată.

Astfel, una dintre cele mai frumoase cabane din Valea Jiului, Cheile Buții, a ars noaptea trecută din temelii. Cabana era construită din lemn, iar pompierii spun ca, cel mai probabil, a ars din cauza unui scurt circuit.

 

Patru persoane cazate acolo au reușit să iasă, iar una a fost dusă la Spitalul Lupeni cu arsuri la braţe şi picioare.

„Din cauza zonei izolate, fără semnal telefonic, incendiul a fost anunţat din păcate mult mai târziu. A ars cabana pe o suprafaţă de 500 de mp, cauza probabilă fiind un scurt circuit electric. Acţiunea de stingere a fost îngreunată de cantitatea de material lemnos din construcţia cabanei precum şi de lipsa apei cu presiune din zona, cel mai apropiat hidrant fiind la 5 km distanţă de focar, pompierii militari reuşind să alimenteze cu apă autospecialele din lacul din apropiere”, transmite ISU Hunedoara.

 

One comment

  1. Asa va trebuie,nu va cirpiti cu materiale de 2 lei,cabluri,prize si altele ! Vreti ieftin aveti ieftin !! Incercati sa descoperiti ce inseamna sa faci ceva bun,de durata,sa oferi calitate ,sa te implici in recuperarea investitiilor in timp nu peste noapte ! Stau si ma gindesc,incerc sa gasesc o rezolvare,valoarea este asa de mare si ,,taranul,, nu avea asigurare,ceva care te ajuta in astfel de cazuri la recuperare tu respingi !? Astia sint bani facuti cu japca,si te miri de ce romanika nu are fonduri ptr.pensii,asigurari medicale cu servicii graduite,etc.Incerc sa gasesc sursa ,,necalificatilor si analfabetilor,, la acest mod de inselare ,,legala,, a acestui STAT ! Chiar pe nimeni nu mai intereseaza de viitorul acestui ,,petec de tara ,, !? Doresc tuturor celor care au furat si saracit aceasta tara ,sa aiba parte de aceasi ,,bucurie,, !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *