Connect with us

SOCIAL

Pachete cu alimente „La Provincia”, oferite elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea

Postat acum

on

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din doua sate din județul Vâlcea și elevilor din patru sate din județul Gorj. La Provincia funcționează în Gorj după preluarea in 2017 a fermelor fostei Avicola.

„Campania Ziua Meselor Școlare constă în distribuirea de pachete cu hrană caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Pe lângă hrană, copiii mai primesc din partea companiei și câte un set de rechizite școlare. Campania Ziua Meselor Școlare este o inițiativă prin care Grupul Carmistin își propune să se implice tot mai mult în viața comunităților locale în care activează, contribuind, în acest fel, la cultivarea binelui comun în societate, prin grija față de ceilalți și, mai ales, prin grija față de copii. Vom extinde treptat această campanie și în alte localități în care activăm”, a declarat Cristina Popa, director general adjunct Carmistin, potrivit antena3.ro.

La nivel internațional, Ziua Meselor Școlare (ISMD), marcată anual în luna martie, are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare pentru o alimentație bună pentru toți copiii, indiferent de situația și zona geografică în care se află. În ultimul deceniu, Marea Britanie și SUA au împărtășit exemple de politici și bune practici în promovarea unei alimentații sănătoase și importanța calității nutriționale a programelor de mese școlare, cu accent pe legătura dintre alimentația sănătoasă, educație și o mai bună învățare. Conștientizarea problemelor legate de foamete și sărăcie constituie, de asemenea, o importantă componentă a campaniei la nivel global.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Grevă japoneză la SJU Târgu Jiu! Dr.Tatiana Grecu: „Tinerii medici pleacă”!

Postat acum

on

De către

Unul dintre medicii reputați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a avut o reacție publică, aplaudată, vizavi de nemulțumirea personalului din sănătate, azi fiind greva japoneză în această unitate medicală.

„Asta se întâmplă într-o țară în care sistemul sanitar e declarat de „siguranță națională” dar în care, legislația făcută pe genunchi de fiecare guvernare ajunsă la conducere, e aberantă, ilegală, încălcând Codul Muncii ! Plata gărzilor și sporuri plătite la salariul din 2018!? Tinerii medici pleacă! Specialitățile cu grad de risc nu se mai iau! Se întreabă cineva, cine ne va trata peste 5-10 ani”, a menționat Dr.Tatiana Grecu, unul dintre medicii gorjeni care nu a dat niciun pas înapoi în fața anilor complicați cu Covid în care secția ATI a fost în prima linie în lupta cu virusul.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Măriri salariale la Medserv Min, începând din această lună

Postat acum

on

De către

𝗟𝘂𝗻𝗮 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 𝗮𝗱𝘂𝗰𝗲 𝗺ă𝗿𝗶𝗿𝗶 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗲𝗱𝘀𝗲𝗿𝘃 𝗠𝗶𝗻 𝗦𝗔, anunță directorul societății, Anca Bordușanu. 

Angajații societății de prestări servicii medicale beneficiază de la 1 iunie de o creștere salarială de zece la sută. În plus, societatea continuă să acorde tichete de masă în valoare de 315 lei/ lună, precum și sporurile negociate în Contractul Colectiv de Muncă.

„Rezultatele economico-financiare foarte bune, îmi permit să-mi îndrept atenția către colegii mei, lucru pe care l-am făcut încă de la preluarea mandatului de director executiv, fiind a doua creștere salarială într-un interval de un an de zile”, a transmis Anca Bordușanu.

Directorul executiv al Medserv Min anunță, de asemenea, că va continua să ducă o politică salarială în favoarea angajatului!

Continuă să citeşti

SOCIAL

Târgu Jiu: Surprize pentru copiii și mămicile de la Centrul Maternal

Postat acum

on

De către

1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului trebuie să însemne multe bucurii pentru cei mici, cadouri, dulciuri și veselie. De toate acestea au avut parte prichindeii de la Centrul Maternal din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Gorj, prin generozitatea fostului deputat Dan Ilie Morega, președinte al Fundației Tudor Vladimirescu.

Ca în fiecare an, copiii și mămicile aflați în această instituție au primit cadouri, sărbătorind în avans Ziua Copilului.

Nerăbdători, dar bucuroși, copiii au mulțumit pentru pachetele cu dulciuri, dar și-au pus în valoare și talentul de mici artiști, recitând poezii spre deliciul publicului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR