Connect with us

SOCIAL

Ouă de ciocolată și cozonaci, împărțite de primarul de Jupânești

Postat acum

on

Cu portbagajul prin de cozonaci și cu ouă de ciocolată pentru cei mai mici localnici din Jupânești. Așa s-au prezentat Ionuț Gîrniceanu, primarul comunei Jupânești, pe la porțile localnicilor din comună pe care o conduce.

Iar bucuria cetățenilor a fost pe măsură, edilul fiind felicitat pentru Inițiativă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Gorj: Șapte parcuri fotovoltaice și o fermă fotovoltaică au primit finanțare europeană

Postat acum

on

De către

Zilele trecute, Comisia Europeană a anunţat că România a primit 1,1 miliarde de euro pe proiecte din Fondul de Modernizare. Opt din noua proiecte care au primit finanțare sunt din Gorj și cur fi realizate în patrimoniul CE Oltenia.

Fondul UE pentru modernizare investeşte 1,1 miliarde de euro în Romania din cele 2,4 miliarde EUR pentru a accelera tranziţia verde în noi capacităţi de producţie a energiei electrice din surse regenerabile, încălzire centralizată şi infrastructură de gaze naturale pentru a înlocui energia pe bază de cărbune în România.

Acestea sunt proiectele care au fost finanțate și privesc:

*Construirea unui parc fotovoltaic pe pilele de deşeuri Rovinari Est – Unitate minieră open pit

* Construcţia unei ferme solare fotovoltaice de 110 MW pe mormanul de deşeuri Rovinari Est în județul Gorj

* Construcţia unui Parc Fotovoltaic pe Unitatea Minieră Pinoasa Open Pit

* Construcţia unui parc fotovoltaic la unitatea minieră Bohorelu – Jilt

* Construirea unui Parc Fotovoltaic pe depozitele închise de cenuşă şi zgură ale SE Isalniţa

* Construirea unui Parc Fotovoltaic pe depozitele închise de cenuşă şi zgură din SE Turceni

* Construcţia unui Parc Fotovoltaic pe Grămada interioară de deşeuri din cadrul Unităţii miniere Tismana 1 – Roşia-Rovinari

* Construcţia unui Parc Fotovoltaic pe Grămada interioară de deşeuri Tismana 2 Roşia – Unitatea Minieră Rovinari

* Instalarea a două mijloace moderne de compensare a puterii reactive în staţiile de 400/220/110/20 kV Sibiu Sud şi 400/220/110/20 kV Bradu

Continuă să citeşti

SOCIAL

Grevă japoneză la SJU Târgu Jiu! Dr.Tatiana Grecu: „Tinerii medici pleacă”!

Postat acum

on

De către

Unul dintre medicii reputați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a avut o reacție publică, aplaudată, vizavi de nemulțumirea personalului din sănătate, azi fiind greva japoneză în această unitate medicală.

„Asta se întâmplă într-o țară în care sistemul sanitar e declarat de „siguranță națională” dar în care, legislația făcută pe genunchi de fiecare guvernare ajunsă la conducere, e aberantă, ilegală, încălcând Codul Muncii ! Plata gărzilor și sporuri plătite la salariul din 2018!? Tinerii medici pleacă! Specialitățile cu grad de risc nu se mai iau! Se întreabă cineva, cine ne va trata peste 5-10 ani”, a menționat Dr.Tatiana Grecu, unul dintre medicii gorjeni care nu a dat niciun pas înapoi în fața anilor complicați cu Covid în care secția ATI a fost în prima linie în lupta cu virusul.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Măriri salariale la Medserv Min, începând din această lună

Postat acum

on

De către

𝗟𝘂𝗻𝗮 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 𝗮𝗱𝘂𝗰𝗲 𝗺ă𝗿𝗶𝗿𝗶 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗲𝗱𝘀𝗲𝗿𝘃 𝗠𝗶𝗻 𝗦𝗔, anunță directorul societății, Anca Bordușanu. 

Angajații societății de prestări servicii medicale beneficiază de la 1 iunie de o creștere salarială de zece la sută. În plus, societatea continuă să acorde tichete de masă în valoare de 315 lei/ lună, precum și sporurile negociate în Contractul Colectiv de Muncă.

„Rezultatele economico-financiare foarte bune, îmi permit să-mi îndrept atenția către colegii mei, lucru pe care l-am făcut încă de la preluarea mandatului de director executiv, fiind a doua creștere salarială într-un interval de un an de zile”, a transmis Anca Bordușanu.

Directorul executiv al Medserv Min anunță, de asemenea, că va continua să ducă o politică salarială în favoarea angajatului!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR