Connect with us

POLITICĂ

Organizația PSD Bumbești-Pițic, completă și pregătită să se implice în problemele comunității

Postat acum

on

La Bumbești-Pițic a avut loc, ieri, Biroul Permanent Local, la care au participat și reprezentanții conducerii organizației județene din Gorj ai Partidului Social Democrat. În cadrul întâlnirii s-a constituit noua structură a organizației locale și, totodată, au avut loc alegerile în cadrul OFSD Bumbești-Pițic.

Din noua echipă, condusă de Florin Martescu – președinte și Viorel Popescu – secretar, fac parte ingineri, profesori și angajați în diverse instituții sau societăți, având suportul unui număr mare de locuitori ai comunei, care vor o schimbare în Bumbești-Pițic. Odată cu această întâlnire, organizația locală trece într-o nouă etapă de dezvoltare, aducând aproape oameni noi care capacitatea de a obține rezultatele pe care și le-a propus.

„Prezența la eveniment a primarilor PSD din localitățile învecinate, respectiv domnii Victor Drăgulescu de la Alimpești, Lucian Goață de la Prigoria, Victor Geogia de la Bengești Ciocadia, Dumitru Turbăceanu de la Baia de Fier și Gheorghe Epure de la Polovragi, confirmă susținerea concertată față de organizația PSD de la Bumbești-Pițic și, de asemenea, forța și potențialul echipei în perspectiva alegerilor de anul viitor”, a transmis Biroul de presă al PSD Gorj.

 

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gutău anunță că ecologiștii PER și verzii își vor da mâna

Postat acum

on

De către

Liderii Partidului Ecologist Român, formațiune politică ce este condusă la centru de edilul Mircia Gutău, au avut vineri o întâlnirea cu conducerea Verzilor.

„Au fost discuții de principiu și am agreat că există deschidere de ambele părți pentru a analiza o posibilă alianță sau chiar fuziune. A rămas să ne vedem săptămâna aceasta sau cel tarziu săptămâna viitoare. De data aceasta am să merg împreună cu colegul nostru Cosmin Cristian. După aceasta a doua întâlnire o să analizam în cadrul partidului daca continuăm sau nu discuțiile cu ei. De asemenea, doresc să vă aduc la cunoștință că vom organiza o ședință BExN în a doua jumatate a lui octombrie”, le-a transmis Gutău, primarul orașului Râmnicu Vâlcea, totodată lider al PER, organizațiilor din țară.

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

PSD a dizolvat organizațiile ale căror lideri s-au afișat la PNL

Postat acum

on

De către

În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean al Partidului Social-Democrat Gorj, care a avut loc astăzi, 21 Septembrie 2023, s-au adoptat următoarele hotărâri:

– S-a luat act de dizolvarea organizațiilor locale PSD din localitățile Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari și numirea conducerilor interimare până la organizarea alegerilor pentru desemnarea noilor structuri de conducere.

– În urma numirii în funcția de coordonator zonal, inclusiv pe Municipiul Târgu Jiu, a domnului senator Cristinel Rujan, domnul Adrian Dăianu a preluat funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Târgu-Jiu.

De asemenea, conducerea Partidului Social-Democrat Gorj a avut în cursul acestei zile o serie de întâlniri cu membrii celor patru organizații dizolvate, inclusiv consilierii locali, iar concluzia este una singură: niciunul dintre consilierii locali din Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari nu vor să plece din PSD spre niciun alt partid, indiferent de decizia primarilor din localitățile respective.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Fostul senator Ilie Petrescu, în PNL! ALDE a fuzionat cu liberalii

Postat acum

on

De către

ALDE a fuzionat cu PNL, fuziunea prin absorbție fiind parafată la nivelul județului Gorj. Ilie Petrescu fostul senator a devenit astfel membru al PNL. La nivelul județului Gorj, ALDE are consilieri locali în 16 localități, peste 40 de organizații locale și 2253 de membri.

În urma discuțiilor între liderii celor două formațiuni politice s-a stabilit un calendar de activități care să permită membrilor de partid să se cunoască și să se compatibilizeze.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK