Connect with us

CULTURĂ-MEDIA

Ordonanța austerității a anulat Festivalul Național de Umor „Ion Cănăvoiu”!

Postat acum

on

Echipa de organizare a Festivalului Național de Umor „Ion Cănăvoiu” anunță miercuri anularea evenimentului programat inițial pentru perioada 10 – 12 noiembrie. Această decizie dificilă a fost luată din motive independente de organizator, în urma adoptării, de cărte Guvern, unei ordonanțe care impune reducerea cheltuielilor bugetare pe final de an.

Conform unui comunicat, organizatorii susțin că au depus eforturi considerabile pentru a oferi un eveniment de calitate și pentru a aduce valoare comunității. „Cu toate acestea, din păcate, ne-am văzut nevoiți să luăm această decizie dureroasă din cauza noii Ordonanțe care a pus restricții financiare semnificative asupra bugetului instituției organizatoare. În ciuda acestui obstacol neașteptat, echipa de organizare dorește să mulțumească partenerilor noștri, voluntarilor, participanților și tuturor celor care ne-au sprijinit pe parcursul acestui proces. Apreciem în continuare angajamentul vostru și încrederea pe care ați arătat-o evenimentului nostru. Echipa de organizare a fost extrem de dedicată organizării acestui festival, și am sperat până în ultimul moment  ca vom găsi o cale de a duce la bun sfârșit acest proiect, însă suntem dezamăgiți să fim nevoiți să luăm această măsură. Este important să subliniem că această anulare nu este rezultatul lipsei noastre de angajament sau de pregătire.

Precizăm că singura acțiune din cadrul Festivalului pe care o mai organizăm este vineri, 10 noiembrie 2023, de la ora 12:00, la sediul instituției, sala ”Florin Isuf” și anume Salonul Național de Caricatură ”Aurelian Iulius Șuță – ȘAI”. Activitatea include: vernisarea Salonului de Caricatură – expoziția de caricaturi va aduce laolaltă opere remarcabile create de artiști talentați, oferind o privire amuzantă și perspicace asupra lumii noastre; Lansarea albumului ”Puiu Manu – 95!”, autor Dodo Niță – ocazie specială de a descoperi și aprecia munca unui autor de excepție în domeniul caricaturii; Lansarea revistelor ”Ceașca de Cafea”, ”Hazul”, ”HoHoTe”; Lansarea albumului Salonului Național de Caricatură – o compilație a lucrărilor participante ce ilustrează creativitatea colectivă a artiștilor din întreaga țară; Lansarea albumului grafic de Grigore Haidău ”Toamna Gorjeană” – sau cum vede un grafician lumea.

Ne cerem scuze sincer pentru orice inconveniență pe care această anulare a Festivalului Național de Umor „Ion Cănăvoiu” o poate crea. Vom reveni în curând cu mai multe informații cu privire la următorii pași și modul în care vom continua să colaborăm pentru a oferi experiențe de neuitat comunității noastre.”, potrivit organizatorilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CULTURĂ-MEDIA

Seară incendiară pe 8 decembrie: Faydee, live, la clubul Pogany din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Descoperă magia muzicii live alături de Faydee, pe 8 decembrie, în clubul Pogany din Târgu Jiu! Asta anunță organizatorii, care vin în fața publicului cu un eveniment senzațional „ce te va transporta în lumea ritmurilor captivante și a vocii inconfundabile. Faydee, artistul cu hituri mondiale, va crea o experiență muzicală de neuitat”.

„Fii parte dintr-o seară plină de energie și emotie la evenimentul nostru special. Cu hituri precum „Habibi,” „Can’t Let Go,” și multe altele, Faydee va transforma locația într-un sanctuar al distracției și al dansului. Întâlnește-ți prietenii sau creează amintiri unice alături de cei dragi. Biletele sunt limitate, așa că asigură-ți locul la acest spectacol extraordinar. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături pentru a sărbători muzica și bucuria într-un mod memorabil. Cumpără-ți acum biletul și pregătește-te pentru o seară de neuitat cu Faydee în magia Pogany”, transmite clubul. Biletele costă 50 de lei pentru fete și 60 de lei pentru băieți.

 

 

Continuă să citeşti

CULTURĂ-MEDIA

Un fost șef din Gorj își lansează cartea

Postat acum

on

Un fost șef din administrația publică a județului Gorj își lansează joi cartea. Este vorba despre Vasile Picioruși, fost director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj. Acesta își va lansa cartea Arta consilierii sociale. Evenimentul va avea loc de la ora 17,00, la Biblioteca Județeană „Christian Tell”, din Târgu Jiu, la MansArta. Vasile Picioruși este și profesor și a condus o perioadă lungă de timp AJOFM Gorj.

Continuă să citeşti

CULTURĂ-MEDIA

Spectatorii din Târgu Jiu, invitați la teatru joi și vineri

Postat acum

on

Joi și vineri publicul din Târgu Jiu este invitat la teatru. De la ora 19,00 va fi pus în scenă spectacolul Ultimii, de Maxim Gorki, în regia lui Constantin Rdu Tudosie.
𝐷𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑡̦𝑖𝑒 𝑓𝑎𝑐 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐮 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐝𝐨𝐫, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞, 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐚, 𝐀𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐮𝐳𝐝𝐫𝐞𝐚, 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐄𝐧𝐚𝐜𝐡𝐞, 𝐕𝐨𝐢𝐜𝐚 𝐎𝐥𝐭𝐞𝐚𝐧, 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐅𝐢𝐮, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐫𝐚̂𝐦𝐭𝐮, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐒̦𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧, 𝐓𝐞𝐝𝐢 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐥𝐢𝐚 𝐃𝐢𝐚𝐜𝐨𝐧𝐮, 𝐋𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐚 𝐒̦𝐨𝐫𝐨𝐩, 𝐎𝐚𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐬̦𝐢 𝐀𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐬𝐢𝐚 Deaconu.
𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 și online.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!