Connect with us

EVENIMENTE

Ordin de protecție pentru un băiat de 16 ani împotriva tatălui său

Postat acum

on

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un tânăr, de 16 ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că tatăl său ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Scoarța, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, de 36 de ani, din comuna Scoarța și asupra fiului său de 16 ani.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR