Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Oportuniștii lui Văcaru! Au picat mai multe concursuri la Stat, au dat chix în afaceri dar speră la succes în politică!

Postat acum

on

0 Shares

Oportunismul, acesta este motivul care a adus în Partidul Pro România, organizație condusă de deputatul Alin Văcaru, mai multe persoane care au eșuat în încercările lor repetate de a se afirma atât profesional cât și financiar, în societate, la nivelul județului Gorj. Este și cazul soților Vîlcu, el patronul unei firme radiate anul trecut, ea candidată de serviciu la mai multe concursuri la Stat, picate, evident, cu brio.

Adrian Vîlcu, un ilustru necunoscut, a aterizat în politică la Pro România, direct în funcția de vicepreședinte în biroul interimar stabilit de Văcaru, anul trecut. Vîlcu era un tânăr de perspectivă care a obținut în decembrie 2017 un lot de teren gratuit în Târgu-Jiu în vederea construirii unei locuințe. Se dădea senior administrator la SC Telavim SRL firmă înființată în 2016, cu 6 angajați care înregistra, în evidențele contabile de la finalul lui 2017, pierderi de 33.402 lei. Firma îl lasă pe administratorul senior  fără pâine, aceasta fiind radiată pe 3 ianuarie 2019. Înființează apoi Telavim GSM Mobile SRL, deși prima avusese o cifră de afaceri mai mică decât salariile angajaților.

În perioada în care afacerea scârțâie serios, soția vicelui Pro România Gorj vrea să se angajeze inspector debutant la Primăria Mătăsari. Asta, după ce în noiembrie 2016 Ana Maria Vîlcu dă concurs la Oficiul Național al Registrului Comerțului pentru postul de referent specialist.  Obține nota 3.02 și nu promovează pentru post.

Soțul acesteia își încearcă și el norocul la Ministerul Finanțelor Publice, pentru un post de expert la Direcția generală economică. I-a nota 2,4 la scris și nu mai continuă concursul.

Cuplul Vîlcu și-a găsit însă refugiul la Pro România, organizație pe care speră să o folosească pe post de ascensor spre locurile de muncă mult visate. O spun chiar proprii lor colegi de partid care văd oportunismul drept principala calitate a celor doi.

Corina Albulescu

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

SURSE: Iată cine sunt șefii din CEO vizați de ancheta DNA!

Postat acum

on

De către

Organele de anchetă desfășoară percheziții, joi, la sediul Complexului Energetic Oltenia, la sediile unor firme cu care compania a avut relații comerciale și la domiciliile unor directori din cadrul producătorului energetic.  

Potrivit unor surse, vizați în anchetă sunt directorul Direcției Energie, Cătălin Stănculescu, directorul Direcției Ofertare – Vânzare, Daniel Burlan, directorul Direcției Comerciale, Delia Chircă, precum și Tatiana Duma, șef serviciu în cadrul Direcției Comerciale, respectiv Cristian Pociovălișteanu, de la compartimentul de Achiziții.

Procurorii suspectează unele contracte pe care compania le-a încheiat cu societăți comerciale din Gorj și București, pentru reparații motoare electrice la cele trei termocentrale ale CEO.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Doi salariați de la Drumuri Naționale, accidentați la Brădești!

Postat acum

on

De către

Accident grav, în urmă cu puțin timp, în zona Răcari-Brădești spre Craiova, avertizează șoferi din Gorj. Doi salariați de la Drumuri Naționale au fost loviți, asta se pare în urma unui impact în care a fost implicată o autoutilitară și un TIR.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

15 procese! Elevii Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată IȘJ Gorj și unitatea de învățământ

Postat acum

on

De către

Elevi Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată unitatea de învățământ dar și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, pentru neacordarea burselor profesionale.

Sunt 15 procese aflate pe rolul Judecătoriei Motru, până în prezent dar mai urmează și altele. O parte dintre elevii păgubiți au înaintate și plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru acuzându-i pe cei vinovați de abuz în serviciu.

132 de elevi, în anul școlar 2020-2021, nu au beneficiat de bursa profesională, acuzând-o pe directoarea în funcție a liceului de acest lucru. Recent, la unitatea de învățământ din Motru a fost Corpul de Control al ministrului Educației, dar liceul a fost vizat de nai multe controale similare în ultimii ani.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!