Connect with us

ACTUALITATE

Om de afaceri dat afară din Hotel Gilort!

Postat acum

on

Omul de afaceri Ion Fugaru a fost dat afara astăzi din Hotel Gilort, spațiu pe care îl concesionase cu ani buni în urmă, de către familia Diamant din Târgu Cărbunești, cu care acesta a avut conflicte chiar recent.

De altfel, în februarie, a fost alergat cu cuțitul de seniorul Diamant care a și ajuns în arestul IPJ Gorj pentru 24 de ore, pentru fapta comisa. Acest lucru nu a oprit însă pierderea concesiunii spațiului de către afaceristul Fugaru căruia i-a expirat contractul de concesiune a hotelului. Deși Fugaru a încercat o prelungire, printr-un act notarial, în cele din urmă a fost obligat să renunțe la spatiu. Astăzi, omul de afaceri a cărat o parte din obiectele deținute în hotel, pornind de la vesela, produse alimentare, obiecte de mobilier și aparatură folosita în bucătărie. Mutarea lucrurilor s-a făcut live in timp ce proprietarii din familia Diamant se bucurau că spațiul va fi golit în perioada imediat următoare.

Se știe că, Fugaru a achiziționat un teren în Târgu Cărbunești spre Țicleni unde va construi un hotel. Acum, omul de afaceri are investiția în faza de proiect, așteptând autorizațiile de construcție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Prins de polițiști cu lemne fără acte. Tânărul amendat, lemnul confiscat

Postat acum

on

De către

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au identificat, în trafic, un tânăr, de 19 ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6/B Căpreni, în care transporta cantitatea de aproximativ 2 mc material lemnos, fără a deține documentele specifice de transport.

Având în vedere acest aspect, tânărul a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar cantitatea de aproximativ 2 mc material lemnos a fost predată în custodie Ocolului Silvic Hurezani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

25 de angajați ai SJU Tg Jiu, depistați cu COVID

Postat acum

on

De către

Numărul angajaților Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu depistați cu COVID a ajuns la 25. Potrivit conducerii unității medicale, este vorba de cazuri ușoare și toți se află la domiciliu, unde primesc tratament. Zece dintre ce depistați cu COVID nu sunt vaccinați. În același timp, la SJU sunt 71 de pacienți(62 nevaccinați) și un total de 75 de locuri la Secția Boli Infecțioase. Sunt ocupate toate cele 16 paturi la ATI COVID (niciun pacient vaccinat).

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: Tamponare la Lidl, roți distruse

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi la ieșirea din Târgu Jiu spre Petroșani. Două mașini s-au ciocnit pe fondul neacordării de prioritate și a neatenției. Ambii șoferi s-au ales cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR