Connect with us

ACTUALITATE

Olimpicii din Gorj, cu trenul spre concurs

Postat acum

on

Elevii din Gorj, care s-au calificat la olimpiada de matematică, s-au întâlnit, azi, în tren, cu un deputat. Radu Miruță a povestit episodul pe pagina de socializare, unde spune că întâlnirea i-a trezit emoții. „M-am intalnit cu ei in tren, mergeau la Olimpiada Nationala de Matematica. Lotul judetului Gorj. In mintea lor este o lume, dar despre ei nu vorbeste mai nimeni. Pentru ca ei nu numesc oameni in functii, ei nu aranjeaza contracte. Ei lupta pe limba lor pentru ca lumea asta sa progreseze. Iar progresul adus de ei este sigur, iar limba lor este cea corecta. Pe unii dintre ei ii cunosc, unii sunt calificati la cate 2 materii la faza nationala, altii chiar la 3, sunt copii exceptionali. Sunt cei mai buni dintre cei mai buni, iar lumea asta mare va mai auzi de ei. Ar trebui sa fie prioritate nationala ca inainte de a fi recompensati peste hotare, acesti copii sa fie apreciati in Romania! Cu ani in urma, intr-un astfel de tren, spre o competitie similara, emotii similare ma incercau si pe mine”, a povestit deputatul Miruță, pe Facebook.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Autobuze electrice, la Rânca. Când intră în circuit

Postat acum

on

De către

Patru autobuze electrice urmează să ajungă la Novaci, pentru a fi introduse în circulație, pe traseul spre Rânca. Investiția în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, de modernizare a transportului public în comun în orașul Novaci, a ajuns la un procent de realizare de 30%. Proiectul prevede amenajarea a două autogări și o autobază. Primarul Dumitru Leuștean spune că autobuzele electrice trebuie să ajungă în Novaci, la finalul acestui an, iar cursele vor începe de anul viitor, atunci fiind și termenul de finalizare a proiectului de cinci milioane de euro.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Penitenciarul Târgu Jiu: 120 de angajați refuză munca suplimentară

Postat acum

on

De către

Se strâng semnături la Penitenciarul Târgu Jiu împotriva muncii suplimentare. Deja 120 de angajați au semnat pentru acțiunile de protest care vor urma, salariații fiind pregătiți pe 31 mai sa nu mai intre la muncă.

De altfel, prima acțiune a SNPP va fi pe 31 mai – încetarea activității (refuzul muncii suplimentare în toată Politia Penitenciară).

Acțiunea va fi declanșată de SNPP – organizația sindicală majoritară din Poliția Penitenciară (filiale în 45 de unități) și celelalte sindicate afiliate la Federația PUBLISIND (Penitenciarele Iași, Pelendava, Satu-Mare, Brăila, Mărgineni). Federațiile sindicale FSSP și FPP intră alături de SNPP în acțiune. Efectivele de membri de sindicat implicați: peste 8000 de polițiști de penitenciare dintr-un total de 12500. „Toate organizațiile sindicale precum și salariații nesindicalizați se pot asocia în scopul unei acțiuni comune – SNPP pune la dispoziție în mod transparent documentația necesară”, transmit sindicaliștii din Penitenciarul Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Foto: Canalizarea din fața Mall-ului nu a făcut față unui ropot de ploaie

Postat acum

on

De către

Trecerea de pietoni din zona mall-ului din Târgu Jiu dar și sensul giratoriu au fost inundate după un ropot de ploaie care s-a manifestat în zonă, în urmă cu scurt timp.

Cetățenii care au trecut prin zonă au remarcat că nu mai pot trece prin zonă dar și că s-a înfundat canalizarea.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR