Connect with us

POLITICĂ

Oiță vrea reațea de gaze, în noul mandat

Postat acum

on

Primarul comunei Negomir, Tudor Oiță, are planuri mari, pentru cel de-al doilea mandat. Edilul candidează din partea PSD și spune că în următorii patru ani vrea să modernizeze și să reabiliteze drumurile pe care nu a reușit să le finalizeze în primul mandat și să alimenteze localitatea cu gaze naturale. Oiță a reușit, în primii ani la conducerea Primăriei Negomir, să schimbe fața comunei, făcând un centru de sănătate modern și un centru cultural, cu o sală de spectacole de 260 de locuri, foaier, cabine pentru artiști și spațiu expozițional. În același timp, a extins rețeaua de apă și canalizare, de la două, la șapte sate. „Am ales să candidez pentru un nou mandat, pentru a finaliza ce am început împreună, în 2016: alimentare cu apă și canalizare menajeră, construire poduri peste Jilț, construire dispensar nou în satul Ursoaia, construire casă de cultură, reabilitare și modernizare școli și grădinițe. Pentru noul mandat mi-am propus modernizarea dumurilor sătești și vicinale, modernizarea DJ674B, introducerea rețelei de alimentare cu gaze naturale și construirea unui PECO nou, în satul Ursoaia”, spune Tudor Oiță.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat

Postat acum

on

De către

Zvonul vehiculat în ultimă perioadă, că administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat din funcție, s-a confirmat. Ramona Nodea, susținută de primarul Marcel Romanescu, și-a prezentat decizia în scris. A confirmat chiar primarul, la o emisiune tv. Marcel Romanescu a precizat că demisia are la bază motive personale și postul va fi vacant.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR