Connect with us

POLITICĂ

OFICIAL! Gherghe i-a luat locul ing. Ținică, la conducerea Departamentul Tehnic-Producție al Aparegio Gorj

Postat acum

on

Mihai Gherghe, fost secretar de stat în Ministerul Culturii, este noul manager al Departamentului Tehnic-Producție al Aparegio Gorj. Acesta a fost numit, recent, în locul rămas vacant de director tehnic al societății din Târgu-Jiu, după ce inginerul Laurențiu Ținică a preferat să se transfere cu serviciu la gaze, în Timiș. Gherghe a fost nominalizat pe funcție de directorul general al Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu, conform contractului de mandat.

Mihai Gherghe, social-democrat, a fost, anterior promovării în Ministerul Culturii, directorul ADIA Gorj, participând activ la dezvoltarea proiectului european, cunoscând viitoarele proiecte de extindere ale societății și finanțările europene vizate.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR