Connect with us

ACTUALITATE

O parte dintre încălțările achiziționate pentru Căminul Cultural Vladimir, roase de șoareci!

Postat acum

on

Autoritățile locale din Vladimir au investit peste 180.000 de euro, bani obținuți pe FEADR, în reabilitarea căminului cultural din localitate. Asta, în 2017, cănd lucrarea a fost scoasă la licitație. Căminul o dată reabilitat a fost dotat cu costume populare și încălțămintea adecvată celor care vor îmbrăca aceste costume, spun localnicii, în vederea desfășurării unor activități culturale, în clădirea astfel modernizată. Din păcate, după ce au fost achiziționate, aceste obiecte au fost puse la păstrare de cei care s-au ocupat de achizițiile din bani publici, în incinta primăriei din localitate.

Ce nu au luat în calcul primarul Ianași dar și subalternul său au fost șoarecii care au atentat la dotările căminului. Câteva perechi de pantofi au căzut pradă rozătoarelor, dar aceste obiecte au fost păstrate pentru a se demonstra că vina distrugerii nu aparține decât șoarecilor, nu funcționarilor bine plătiți de instituția publică.

Pantofii roși de șoareci nu sunt, se pare, singurele dotări ajunse hrană pentru rozătoare, costumele fiind și ele găurite, spun angajați ai Primăriei Vladimir.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Brazi de Crăciun, vânduți în rate

Postat acum

on

De către

Bradul de Crăciun a ajuns să fie vândut în rate. Un retailer a lansat această metodă, ca să găsească mai ușor clienți pentru marfa care are căutare în această perioadă a anului și pentru care există o competiție serioasă. Reclamele cu simbolul Crăciunului au invadat site-urile și rețelele de socializare, iar prezentările și imaginile artistice nu mai sunt de ajuns. Așa că unii vânzători au aplicat metode noi de marketing, de la reduceri, la bonusuri și plată în rate.
Această modalitate este adoptată pentru brazi artificiali, comercializați online, cu tot cu decorațiuni. Prețurile sunt, însă, unele destul de piperate. Un brad poate ajunge și la 800 de euro.
Numărul ratelor poate varia și poate fi selectat până la doi ani. Brăduții tradiționali, naturali, au apărut și ei pe piață. Prețul acestora variază, în funcție de dimensiuni, de la câteva sute de lei, la 4.000 de lei și pot fi achiziționați din lanțurile retailerilor, din întreaga țară sau online.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!