Connect with us

EVENIMENTE

O mamă și fiica ei de un an au dispărut de acasă! Trei copii, abandonați

Postat acum

on

O rudă a femeii dispărute din Broșteni, comuna situată în judetul Mehedinți la mică distanță de municipiul Motru, a anunțat dispariția ciudată a acesteia și a fetiței ei. „Vreau să anunț dispariția mătușii mele Pupăză Mioara în vârstă de 33 de ani și a fetiței ei Maria Izabela în vârstă de 1 an și 4 luni. A plecat de acasă vineri noaptea între orele 23:00 și 00:00 lăsând 3 copii singuri. Dacă a văzut-o cineva, vă rog să anuntați sau să sunați la nr: 0737 539 791”, a cerut ajutor ruda dispărutei pe grupurile de socializare din zona Motru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Bălești: S-a răsturnat cu mașina și a abandonat-o la locul accidentului! Poliția nu a fost sesizată

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ieșit din decor și s-a răsturnat pe plafon. Totul s-a petrecut în cursul nopții, cu siguranță pe fondul vitezei excesive. Mașina a fost abandonată însă la locul accidentului, în zona Fântână lui Coșbuc de la Bălești. Localnicii și sesizat poliția când au găsit mașina fără șofer, la marginea drumului. Polițiștii fac verificări după ce, ajunși la fața locului, nu ai găsit acolo nicio persoană.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp pe raza comunei Bălești. La Tămășești sunt mai multe echipaje de ambulanță și SMURD, iar martorii susțin că în accident ar fi implicate mai multe mașini dar și că sunt victime ce vor fi transportate la spital.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A intrat din plin într-o nacelă elevatoare

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc la Bârsești în această dimineață. Un șofer neatent a lovit, din plin, o nacelă elevatoare parcată, conducătorul auto alegându-se cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR