Connect with us

MONDEN

O frumoasă polițistă din Gorj, la datorie în București!

Postat acum

on

Este din Tismana, are 23 de ani, și este agent de poliție la Secția 4 din București. Se numește Flavia Daiana și este unul dintre polițiștii de nădejde care provoacă mândrie Gorjului încă de când a îmbrăcat uniforma albastră și a ajuns să muncească pentru a proteja cetățenii acestei țări.

Gorjeanca Flavia nu face excepție de la regula de aur a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” de la Câmpina, unitatea care asigură forțe proaspete și bine pregătite în Poliția Română. Dacă mai punem la socoteală că este și frumoasă nu doar bine pregătită, polițista noastră din Tismana ne face să ne umflăm în pene și mai mult pentru că Gorjul asigură cadre bine pregătite, cu conduită morală și profesionala secțiilor de poliție din întreaga țară.

Flavia este dedicata profesiei, crede în familie și în rolul ei bine definit în societate și iubește sportul, în special tenisul. Își va întemeia o familie când va găsi persoana potrivită dar până atunci pune munca pe primul plan, aplicând în profesie educația primita în familie și la școală.

 

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Membrii Ansamblului „Nedeia” din Novaci, la întâlnire cu Măruță

Postat acum

on

De către

Tinerii talentați din zona Novaciului, păstrători de folclor, au plecat la București, la invitația cunoscutului realizator de emisiuni Măruță.

„Veseli, alături de artisti profesioniști minunați, am pornit spre Bucuresți cu o parte a Ansamblului Folcloric „Nedeia” Novaci, cu Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” si cu d-na Lenuța Gheorghițoiu, meșteră în prepararea cozonacului, la emisiunea lui Măruță(Pro Tv) să vorbim despre folclorul din nordul județului Gorj și despre tradiții gastronomice locale, totul pe ritmuri păstorești. Mulțumim pentru celor care au făcut posibilă această deplasare”, a transmis directoarea Casei de Cultură din Novaci, Elena Basarabă.

Continuă să citeşti

MONDEN

Shooting de senzație, cu Olguța Berbec în Cuba

Postat acum

on

De către

Iubita interpretă de muzica populară, Olguța Berbec se află împreună cu soțul ei, Remus Novac, în Cuba.

Ajunsă în Havana, Olguța și-a încântat fanii cu fotografii de senzație care au surprins atât atmosfera specifică acestei țări cât și fericirea artistei.

Continuă să citeşti

MONDEN

Soțul Olguței Berbec își vinde mașina de vânătoare! Cât cere pe Toyota din ’86

Postat acum

on

De către

Remus Novac, soțul cunoscutei interprete de muzică populară Olguța Berbec, și-a scos la vânzare mașina de vânătoare, pe Olx. Cere pe autovehiculul înmatriculat în 1986 prețul de 8500 de euro. Mesajul artistei este amuzant.

„Vinde Remus mașina de vânătoare. Vă zic sigur, nu-mi spune el mie, dar a băgat mulți bani în ea ca să arate impecabil, e in stare să o dea mai ieftin, doar ca să nu aflu”, a transmis Olguța Berbec.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR