Home / MONDEN / O frumoasă polițistă din Gorj, la datorie în București!

O frumoasă polițistă din Gorj, la datorie în București!

Este din Tismana, are 23 de ani, și este agent de poliție la Secția 4 din București. Se numește Flavia Daiana și este unul dintre polițiștii de nădejde care provoacă mândrie Gorjului încă de când a îmbrăcat uniforma albastră și a ajuns să muncească pentru a proteja cetățenii acestei țări.

Gorjeanca Flavia nu face excepție de la regula de aur a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” de la Câmpina, unitatea care asigură forțe proaspete și bine pregătite în Poliția Română. Dacă mai punem la socoteală că este și frumoasă nu doar bine pregătită, polițista noastră din Tismana ne face să ne umflăm în pene și mai mult pentru că Gorjul asigură cadre bine pregătite, cu conduită morală și profesionala secțiilor de poliție din întreaga țară.

Flavia este dedicata profesiei, crede în familie și în rolul ei bine definit în societate și iubește sportul, în special tenisul. Își va întemeia o familie când va găsi persoana potrivită dar până atunci pune munca pe primul plan, aplicând în profesie educația primita în familie și la școală.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *