Connect with us

MONDEN

O frumoasă polițistă din Gorj, la datorie în București!

Postat acum

on

Este din Tismana, are 23 de ani, și este agent de poliție la Secția 4 din București. Se numește Flavia Daiana și este unul dintre polițiștii de nădejde care provoacă mândrie Gorjului încă de când a îmbrăcat uniforma albastră și a ajuns să muncească pentru a proteja cetățenii acestei țări.

Gorjeanca Flavia nu face excepție de la regula de aur a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” de la Câmpina, unitatea care asigură forțe proaspete și bine pregătite în Poliția Română. Dacă mai punem la socoteală că este și frumoasă nu doar bine pregătită, polițista noastră din Tismana ne face să ne umflăm în pene și mai mult pentru că Gorjul asigură cadre bine pregătite, cu conduită morală și profesionala secțiilor de poliție din întreaga țară.

Flavia este dedicata profesiei, crede în familie și în rolul ei bine definit în societate și iubește sportul, în special tenisul. Își va întemeia o familie când va găsi persoana potrivită dar până atunci pune munca pe primul plan, aplicând în profesie educația primita în familie și la școală.

 

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

De către

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Continuă să citeşti

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR