Connect with us

COMUNITATE

O firmă din Târgu Jiu face dezinfecții gratuite pentru 15 primării din Gorj

Postat acum

on

Regele Gândacilor, firmă cunoscută la nivelul județului Gorj, vine în sprijinul localităților afectate de Covid 19 cu servicii gratuite de dezinfecție. „Astăzi am decis să venim în sprijinul comunităților din județul Gorj, respectiv minim 15 comune aflate în dificultate și fără buget alocat, cu servicii de dezinfecție SARS-CoV2 la instituțiile publice (școli, grădinițe, primărie, cabinet medical, etc)”, se anunță pe pagina de Facebook a societății comerciale. Firma anunță că va presta aceste servicii in mod gratuit asta deoarece ,, sănătatea publică primează pentru firma noastră”.

Primarii interesați să beneficieze de aceste servicii sunt rugați să contacteze Regele Gândacilor. Demersul firmei este mai mult decât lăudabil, știut fiind că indicele de infecție în Gorj este în creștere.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Pieton lovit de un autoturism la Iași de Gorj

Postat acum

on

De către

Accident rutier cu victimă, pe raza comunei Drăguțești. Ar fi vorba despre un pieton, lovit de un autoturism, potrivit martorilor. Circulația este îngreunată în zonă.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Femeie rănită ușor, în urma accidentului de pe Calea București

Postat acum

on

De către

Accidentul de pe Calea București, petrecut în urmă cu scurt timp, este cu victimă.

Este vorba despre o femeie rănită ușor. Aceasta a fost transportată la spital cu o ambulanță. Doua autoturisme sunt lovite, suferind pagube materiale ușoare.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Focar de infecție, într-un bloc din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Proprietarii unui bloc de locuințe au sesizat Primăria Municipiului Târgu Jiu în legătură cu disconfortul creat într-un apartament din blocul respectiv, prin acumularea unor cantități mari de deșeuri, fapt ce a generat prezența rozătoarelor și a gândacilor care au invadat scara blocului și apartamentele învecinate.

În acel apartament locuiește o persoană în vârstă de 75 de ani, care obișnuiește să aducă în apartament tot felul de deșeuri, creându-se astfel un focar de infecție pentru toate persoanele care locuiesc în condominiu.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă și având în vedere problemele de sănătate ale persoanei în cauză, cât și aspectele de ordin social, în temeiul prevederilor O.G. nr. 21 din 2002 privind gospodărirea localităților urbane a fost obținut acordul proprietarului imobilului pentru efectuarea acțiunilor de curățare și igienizare de către autoritatea administrației publice locale.

În data de 04.07.2022, lucrătorii din cadrul S.C. EDILITARA PUBLIC S.A. au intervenit pentru eradicarea focarului de infecție, prin evacuarea deșeurilor din locuință și salubrizarea acesteia.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR