Connect with us

COMUNITATE

Nunta de Aur, organizată la Bumbești-Pițic

Postat acum

on

0 Shares

Autorităţile locale din comuna Bumbești-Pițic organizează joi, 29 iunie, începând cu ora 12.00, la sediul „Centrului de zi pentru persoane vârstnice” (fosta școală generală), din satul Poienari, comuna Bumbești-Pițic, evenimentul „Nunta de Aur”.

Participă toate cuplurile care au împlinit onorabila vârstă de 50 de ani de căsătorie, alături de persoanele care numără peste 65 de ani de viață. „Noi am făcut tot posibilul ca invitațiile la acest eveniment să fie, personal, înmânate tuturor. Celor care nu v-am găsit la domiciliu sau dintr-o involuntară neglijență, nu v-am trimis această invitație, considerând că vă regăsiți printre cei sărbătoriți, vă cerem scuze sincer și vă transmitem că prezența dumneavoastră este de la sine înțeleasă. Așadar, pentru toți cei care veți fi prezenți la aceste momente speciale și unice, vom depune toate eforturile ca această zi să fie una pe măsura frumuseții vârstei omagiate, în cadrul unui program artistic, presărat cu delicatese culinare și alte surprize.”, conform unui mesaj al Primăriei Bumbești-Pițic.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Maraton: 4811 porumbei din Gorj, Dolj și Mehedinți, la linia de start

Postat acum

on

De către

La prima etapă de Maraton a Filialelor Dolj, Mehedinți și Gorj, Lubartow (Polonia), în data de 29.06.2024, au participat 4811 porumbei aparținând unui număr de 432 de columbofili din cele trei județe.Tandemul Frații Scorțar (Dolj) a obținut Locul 1 în Clasamentul General al Porumbeilor cu yearlingul 0167172. Acest excepțional porumbel(foto)a sosit în prima zi cu viteza medie de 1.014,45 metri pe minut.

Adrian Iordache (Dolj) a ocupat Locul 1 în Clasamentul General al Crescătorilor cu 7 porumbei clasați din tot atâția îmbarcați. Primii porumbei de la echipă au venit pe locul 20, respectiv 22 pe concurs, transmit organizatorii.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

S-a tipărit primul bilet pentru noile autobuze electrice din Motru

Postat acum

on

De către

Autobuzele electrice din Motru urmează să fie puse în mișcare pentru a transporta cetățenii din zonă pe rutele stabilite de autoritatea locală. Astăzi s-a și tipărit primul bilet iar personalul a fost instruit pentru inceperea activității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gioncani: Lucrările la canalizarea din Albeni, criticate de cetățeni

Postat acum

on

De către

Drum îngust, curbă și pod! Cu toate acestea, în acest loc, la Gioncani, în comuna Albeni, se amplasează stația de pompare, la investiția de canalizare. Asta, în drum, pe asfalt deși este loc suficient în afara părții carosabile.

Constructorul a ales acest loc, în opinia cetățenilor, nepotrivit, dar nu a acceptat alte sugestii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!