Connect with us

EDUCAȚIE

Număr record de profesori din Gorj, în marș pe străzile din Târgu Jiu

Postat acum

on

0 Shares

Dascălii din Gorj ies luni în stradă, la Târgu Jiu. Sunt așteptați peste o mie de profesori. Sindicatele din învățământ organizează, între orele 11.00-13.00, la Târgu Jiu, o manifestație de protest. Astfel, între orele 11.00-12.00 va avea loc un miting în Piața Prefecturii. De asemenea, între orele 12.00-13.00 este programat un marș de protest pe traseul Piața Prefecturii – Strada Victoriei (cu ocolire prin Bulevardul Constantin Brâncuși). Marșul se va încheia în zona Liceului Tehnologic numărul 2. A fost obținută autorizație de la primărie pentru organizarea celor două acțiuni, care au ca revendicare creșterea salariilor.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

EDUCAȚIE

Fiica cea mică a primarului Romanescu, absolventă de gimnaziu

Postat acum

on

De către

Roberta, fiica mea cea mică a primarului Marcel Romanescu și-a finalizat studiile gimnaziale la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. Edilul local, din postura de părinte, a participat la ceremonia de absolvire a fiicei sale, alaturi de ceilalți aparținători.  Evenimentul din viața colegiului și a absolvenților săi a fost organizată la Stadionul „Constantina Diță”.

Marcel Romanescu a anunțat totodată că mâine, de la ora 22:00, le va oferi tuturor absolvenților un concert CONNECT-R pe scena amplasată pe stadion, cu ocazia ceremoniilor de absolvire dedicate învățământului liceal.

Complexul de evenimente a început ieri, cu elevii de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, iar săptămâna viitoare, pe 11 și 12 iunie, este rândul școlilor gimnaziale.

F”elicitări tuturor absolvenților și cadrelor didactice! Vă doresc succes în tot ceea ce v-ați propus”, a transmis primarul Romanescu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Au ajuns echipamentele IT pentru Școala Gimnazială din Glogova

Postat acum

on

De către

Autoritățile locale din Glogova au anunțat, în urmă cu puțin timp, că au sosit astăzi, 4 iunie, noile echipamente pentru unitatea de învățământ de pe raza localității.

,,Încă din primele zile de mandat am avut ca prioritate modernizarea școlilor ce aparțin comunei Glogova. Începând de astăzi au sosit noile echipamente IT și am montat prima tablă inteligentă în una din sălile de clasă a Școlii Gimnaziale Prof. Nicolae Caranda. Doresc mult succes la învățătură tuturor elevilor din comuna noastră”, a transmis primarul localității Glogova, Alpredi Gheorghe.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Ziua Copilului, sărbătorită la biblioteca Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Biblioteca Liceului cu Program Sportiv a organizat vineri, 31 mai 2024, un adevărat festival dedicat tuturor copiilor din unitatea de învățământ.

Copiii de toate vârstele au avut de ales dintr-o paletă largă de activități menite să-i bucure de ziua lor: jocuri distractive, concursuri cu premii, dansuri, muzică și multă voie bună.

„La început de vară sărbătorim cea mai frumoasă vârstă din viața fiecăruia. Transmitem mesajul nostru de prețuire și admirație pentru cei care ne învață zilnic lecția iubirii infinite: COPIII! Cadrele didactice ale Liceului cu Program Sportiv vă sunt alături pe drumul spre o viață bună, fericită și împlinită. La mulți ani”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!