Connect with us

EVENIMENTE

Nu mai sunt locuri la ATI, pentru bolnavii în stare gravă

Postat acum

on

Situația din spitalele din Gorj este una din ce în ce mai grea. La spitalul suport din Târgu Cărbunești, locurile din Terapie Intensivă s-au ocupat, ceea ce înseamnă că nu mai pot fi transferați aici pacienți în stare gravă, care au nevoie de aparatura ce-i ajută să respire. „Au mai fost externați pacienți, s-au mai creat niște locuri, dar la Terapie Intensivă doar două locuri erau libere. Pacienții care vin în ultima perioadă au o stare tot mai complicată, cu modificări la nivel pulmonar. Și nici măcar cei asimptomatici nu vor să plece acasă, deși o pot face la cerere. Rămân internați, până ies câteva teste negative”, a declarat Constantin Târziu, directorul Spitalului Târgu Cărbunești.

În ultimele 24 de ore, în județul Gorj au fost raportate 20 de noi cazuri Covid, iar trei pacienți au murit, în urma complicațiilor suferite.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR