Connect with us

ACTUALITATE

Noul primar de Alimpești, fosta primăriță și consilierul Belgher, invalidați de instanță!

Postat acum

on

O instanță a Judecătoriei Novaci a decis pe 14 octombrie să invalideze mandatele de aleși locali pentru trei dintre candidații la alegerile locale. Culmea, noul primar de la PSD, Victor Drăgulescu, fosta primăriță Elena Mosor de la Pro Romania și Belgher Artur Leonida de la Blocul Unității Naționale au rămas invalidați.

„Dispune validarea mandatelor de consilier local pentru Consiliul Local al Comunei Alimpești pentru: – Ionițescu Constantin – Partidul Social Democrat; – Lăzărescu Vasile Cătălin – Partidul Social Democrat; – Coconu Georgiana Alina – Partidul Social Democrat; – Ciocan Elena Irina – Partidul Social Democrat; – Floarea Daniel – Partidul Național Liberal; – Dincă Gheorghe – Partidul Național Liberal; – Bardolan Ion – Partidul Național Liberal; – Albeanu Gheorghe Florin – Partidul Național Liberal. Prezenta se comunică de îndată Instituţiei Prefectului judeţului Gorj şi secretarului primăriei comunei Alimpești. Dispune invalidarea mandatului de consilier local pentru: – Drăgulescu Victor – Partidul Social Democrat; – Mosor Elena – Pro România; – Belgher Artur Leonida – Blocul Unității Naționale. Dispune comunicarea prezentei încheieri consilieri locali declaraţi aleşi ale căror mandate au fost invalidate. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare”, comunică instanța.

Cert este că cei trei își pot completa dosarele și pot face apel.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Angajați la negru, în restaurante și tâmplărie. Amenzi de 163.000 lei

Postat acum

on

De către

Trei persoane au fost depistate muncind la negru, pe raza județului Gorj. Inspectorii ITM au aplicat amenzi în cuantum de 163.000 lei. În ultima săptămână, inspectorii de muncă au efectuat 52 de controale, fiind aplicate 22 sancțiuni și dispuse 127 măsuri obligatorii în vederea intrării în legalitate. „Un angajator cu sediul social în Municipiul Târgu-Jiu, având domeniu de activitate restaurante, a fost sancționat cu suma de 20.000 lei pentru folosirea în activitate a unei persoane pentru care nu avea încheiat în prealabil contract individual de muncă. Persoana identificată de către inspectorii de muncă a fost depistată în trafic, în timp ce desfășura activități de aprovizionare cu marfă în beneficiul angajatorului. Alte două persoane au fost depistate de către inspectorii de muncă pe raza Municipiului Târgu-Jiu în timp ce prestau activitate ca muncitori necalificați în beneficul unui angajator cu domeniu de activitate lucrări de tâmplărie și dulgherie. Angajatorul în cauză a fost sancționat cu suma de 40.000 lei”, arată un comunicat emis de ITM Gorj.
În acțiunile de control, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au beneficiat atât de sprijinul reprezentanților din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, cât și de cel al reprezentanților din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Stațiunea Rânca, sub zăpadă

Postat acum

on

De către

Iarna s-a instalat în zona de munte a județului Gorj. Stațiunea Rânca este acoperită de un strat de zăpadă, iar puținii turiști care se află în zonă, în acest weekend, s-au bucurat de peisaj, iar copiii, de săniuțe.
Numărul celor care merg la munte, în această perioadă, este mic, din cauza cantității mici de zăpadă, ce nu permite schiatul. Sărbătorile de Crăciun și anul nou vor aduce, însă, un număr mare de persoane în Rânca, rezervările pentru această perioadă a anului fiind făcute și cu câteva luni înainte.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Se asfaltează drumul din Călugăreni

Postat acum

on

De către

Primarul de Padeș, Mihăița Troacă, anunță că niciun drum neasfaltat în localitate. „Am început asfaltarea din centrul satului Calugareni pana la Padeș, în următoarele zile se va circula in mod restricționat pe acest tronson de drum și se va mai opri alimentarea cu apa, deoarece lucrăm la devierea conductei de apă în dreptul podețelor tubulare nou instalate”, anunță edilul local.

Acesta i-a mulțumit public președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru tot sprijinul acordat.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR