Connect with us

COMUNITATE

Nici consilierii locali din Fărcășești nu și-au încasat indemnizațiile!

Postat acum

on

Situație extrem de complicată la Primăria și Consiliul Local Fărcășești, unde nu s-au încasat, de câteva luni, banii datorați UAT-ului de la CE Oltenia. Angajații primăriei primesc astfel chenzinele cu întârziere dar și consilierii nu au luat, nici ei, banii pe două luni.

Consilierii locali din Fărcășești vor trebui, săptămâna viitoare, să își încaseze indemnizația pe luna trecută. Este vorba de 547 de lei de persoană, dar banii nu se vor acorda însă nici luna aceasta, totul din lipsa lichidităților și a banilor datorați de companie care nu mai ajung la UAT.

Practic, din cauza banilor neplătiți de CE Oltenia primăriei, cei 13 consilieri nu au indemnizația încasată de două luni.

Primarul Constantin Drăgoescu a făcut un apel public la conducerea companiei să ia în calcul problema financiară cauzata de CEO, Primăriei și CL Fărcășești dar, din păcate, strigătul edilului local nu a mișcat factorii decidenți ai societății.

UAT-ul nu poate începe nici investițiile creionate pentru anul în curs, urmare a acestei situații grave create de CE Oltenia.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR