Connect with us

COMUNITATE

Nepotul consilierului județean Grivei, reputat medic chirurg pe specializarea urologie în Cluj

Postat acum

on

Dr.Adrian Grivei, nepotul consilierului județean Gheorghe Grivei, este un reputat medic urolog la Cluj. Despre medicul gorjean, Clujul vorbește numai lucruri bune, acesta având colaborări cu mai multe clinici private din inima Ardealului. În ce îl privește pe unchiul doctorului, liberalul Gheorghe Grivei este mândru de nivelul profesional atins de nepot, la Cluj.

De altfel, dr. Adrian Grivei este absolvent al UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și medic specialist Chirurgie Generala si Urologie. Pregătirea in rezidentiat a efectuat-o la Institutul Oncologic “Prof Dr I Chiricuta”, Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie “Prof Dr O Fodor”, respectiv Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Cluj Napoca. Dr.Grivei ete doctorand, în cadrul UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca și deține competențe profesionale in Ultrasonografie Generala si Laparoscopie – tehnici chirurgicale avansate.

Experiența în Chirurgie Generala și Urologie este amplificată prin gărzi, participările active din cadrul diverselor manifestări științifice naționale si internaționale, respectiv certificatele internaționale de laparoscopie obținute.

Dr.Adrian Grivei provine dintr-o familie cunoscută la nivelul județului Gorj, mama sa fiind cadru didactic la Școală Gimnazială Constantin Săvoiu din Târgu Jiu iar tatăl, inginer la Jilț.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Zece puncte gastronomice, în Gorj

Postat acum

on

De către

Reprezentanți ai Ministerului Agriculturii vor fi prezenți, mâine, la Polovragi, la un eveniment de promovare a punctelor gastronomice locale. În județul nostru sunt zece astfel de puncte, în care turiștii au posibilitatea să consume produse tradiționale, specifice zonei, direct în gospodăriile localnicilor. Din păcate, cele mai multe dintre acestea nu sunt funcționale, spune prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La nivel național, astfel de puncte, au ajutat la dezvoltarea turismului și tocmai acest lucru se intenționează și la Gorj, ca numărul locațiilor să crească.
În Gorj, majoritatea punctelor gastronomice locale declarate sunt în zona de sub munte.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un spital din Gorj cumpără RMN cu aparat de anestezie

Postat acum

on

De către

Un spital din județul Gorj cumpără RMN cu aparat de anestezie. Unitatea sanitară din Novaci a inițiat o procedură de achiziție publică, pentru furnizarea unui sistem complet RMN. Valoarea estimată a echipamentului medical, cu aparat de anestezie, este de 8.399.159 lei. “Pentru desfășurarea în condiții corespunzătoare a activității unității medicale este necesară contractarea de echipamente medicale astfel încât serviciile oferite să poată fi prestate, la un nivel calitativ înalt, în concordanță cu tehnologia de pe piață, la un nivel concurențial ridicat cu impact direct asupra nivelului de sănătate al populatiei locale/celor aflați în tranzit și teritoriilor învecinate, precum și asupra veniturilor unității medicale”, sunt cerințele din anunțul publicat în sistemul de achiziții.
Sistemele RMN sunt insuficiente, deși numărul lor a crescut, în ultimii ani. Mulți gorjeni se află pe liste de așteptare și de câte trei luni.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Când va fi pornit iluminatul de sărbători la Novaci

Postat acum

on

Autoritățile din Novaci vor pune în funcțiune iluminatul festiv în data de 8 decembrie. Locuitorii orașului sunt invitați de la ora 18,00, în centrul orașului. Localitatea a fost împodobită de sărbători cu ajutorul voluntarilor.

„Vineri, 8 decembrie 2023, la ora 18.00, novăcenii sunt invitați la un pahar de vin fiert, în Parcul Brezulescu, cu ocazia aprinderii luminițelor în oraș, socializarea fiind parte importantă a consolidării relațiilor de comunicare între cetățeni, ocazie unică a contactului direct cu exemplele de bună practică comunitară.”, conform Primăriei Novaci.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!