Connect with us

ACTUALITATE

Mii de firme au primit ajutoare, să iasă din criza Covid

Postat acum

on

Peste 7.000 de firme au primit ajutoare, pentru a depăși criza Covid. Conform unei raportări oficiale, 7.034 de IMM-uri au beneficiat de plăți ce însumează 2,22 miliarde de lei. Numai săptămâna trecută au fost plătiți 1.344 de beneficiari eligibili la Măsura 2, conform situației oficiale de la Ministerul Economiei.

Pe Măsura 3 (granturi de investiții de 50.000-200.000 euro), care este blocată în acest moment, în urma unei plângeri penale făcute de Ministerul Economiei, către DNA, s-au înscris 27.736 de IMM-uri, cu solicitări în valoare totală de 15.889.215.181 lei. Solicitările depășesc de șase ori bugetul disponibil. Schema de ajutoare de stat COVID-19 este prevăzută să fie finanțată din fonduri europene și de la bugetul de stat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR